Nie wiem czy dobry dział, jak nie to proszę kogoś z administracji o przeniesienie.
Od kilku dni kiedy piszę do kogoś na Facebooku wiadomości i jest tylko i wyłącznie wysłana ta wiadomość ,osoba ta jest dostępna na Facebooku prawie cały czas. Gdy zmienię tej osobie pseudonim to od razu wiadomość się wyświetla (w aplikacji messenger) ,lecz na komputerze nadal jest tylko wysłana. Jak pisze coś w komentarzu tej osobie np. pod zdjęciem to nikt tego nie widzi oprócz mnie. Skąd to wiem?Zakładałem nowe konto i patrzyłem nie ma tam mojego komentarza tak samo gdy napiszę coś na osi czasu tej osoby. Ktoś może wie o co chodzi i może mi pomóc byłbym wdzięczny!Ta osoba normalnie pisze komentarze jak ktoś ją gdzieś oznaczy w sensie odpowiada na nie. Może to przydatna informacja.
Pozdrawiam
Nie wiem chyba nie ,bo z innymi osobami mogę normalnie pisać. Jak myślisz? A nawet jak dostałem tego shadowbana to za co? I jak można go cofnąć o ile się da?
Inne osoby widzą ,że piszę ,oznaczam ich gdzieś itd. Innymi słowy poza tym jednym wyjątkiem wszystko jest dobrze. Jak to naprawić ? @krystian3w
Ale taki ban nie powinien występować dla wszystkich w sensie inni widzą tylko ta osoba nie widzi? A takie bany ile zazwyczaj trwają i jak mogę sprawdzić czy faktycznie mam taki ban?