Problem Gta Samp ! Nie lączy mnie z serwerem


(Hercia4) #1

Witam mam nastepujacy problem mam gta san anderans i chce pograc Samp . Gdy wchodze na serwer laduje mi sie gra po czym robie nowa gra i mi wychodzi do Windowsa . Lub tez pokazuje mi sie I can t determine your GTA version SA MP only supports GTA SA v1.0 USA EU wchodze na polskie serwery m.i.n 91.204.161.240:7707. mam wersie 0.2X i Spolszczenie Prosze o pomoc! !!


(Dolorismachina) #2

Jeśli instalowałeś oryginalne spolszczenie to jest szansa (mogę się mylić), że masz też patcha 1.2/ Przeinstaluj grę i nie instaluj spolszczenia ani patcha. Zostaw czystą grę.


(lazikar) #3

Poczytaj - Konkretne tematy... ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W tym celu proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gifprzy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.


(Hercia4) #4

Problem z tym że na pączątku probowałem bez spolszczenia i nie wgrywałem zadnego patcha :frowning: Mam orginalne spolszczenie grę też , probowałem tez przeinstalowac i nic...

-- Dodane 13.04.2009 (Pn) 14:28 --

Moze musze miec wersje 1.0 ? Szukalem ale nie moge znalesc...

-- Dodane 13.04.2009 (Pn) 16:13 --

Ściągnąłem inna wersje samp v0.1b wszystko w porządku oprócz tego ze gdy już wejdę na serwer to pokazuje mi sie obrazek i nic sie nie dzieje nie mogę wybrać postaci ani nic proszę o pomoc :(...


(system) #5

Ja mam proble jezeli chodzi o weiście założyłem serwer ale nie moge go znaleść w spisie o co codzi?