Witajcie. Do łaczenia z siecia używam programu autoconnect, działał on świetnie do pewnego dnia, po starcie systemu uruchamiał się długo - akurat to nie jest może duzy problem, ale zauwazyłem, że nie moge wejśc w linki z opisów GG [żadna przegladarka sie nie otwiera] tak samo mam z linkami przy instalacji programów. Nawet głupie surfbary z stron do ,zarabiania’’ nie działają. Najprędzej problem znajduje się w wyłaczeniu jakiejś usługi windows [nie jestem totalnym żółtodziobem w tym, ale tym razem pewnie wykonałem krok za daleko].
Mam win xp sp3. Uzywam Windowsowego firewalla, Kaspersky Anty Wirus… co więcej dodać ? Mogę grac przez neta, seedowac na torrentach… tylo własnie te linki nie działają. Prosze o pomoc
i zapisz zmiany w pliku, jeśli się nie bedzie dało to zapisz na pulpicie jako typ : wszystkie pliki nazwa: hosts.ics i podmień z oryginalnym plikiem w folderze systemowym
– Dodane 25.03.2012 (N) 19:09 –
skoro kaspersky nic nie znalazł to myśle ze nie ma co szukać wirusów, poprostu usuń te dopisane nero 127.0.0.1 , przeczyść ccleanerem uruchom komputer ponownie i powinno działać już dobrze
Niestety to nie pomogło, jednak zauwazyłem, że przy tych banerach reklamowych pojawia mi się bład ActiveX run-time error 429. Próbowałem przeinstalowac flasha tego, jednak nic mi to nie dało.
PS: muszę jednak podziękować za zaangażowanie Tobie klopers33
Zeus__ - musze podziękowac, bo problem został naprawiony: coś z malwerbytes wycisnął, mogłem zaistalowac Adobe ActiveX i teraz wszystko działa, jeszcze raz dzięki za pomoc, pozdrawiam
Skoro znalazł, profilaktycznie zrób mu pełny skan Malwerbytes, i dokończ kroki o których piszę, bo jeśli coś znalazł to może być tego więcej, albo gdzieś na dysku masz coś więcej np wirusa. Pozdrawiam