proszę o sprawdzenie logów, ponieważ mam problem z Windowsem, potrafi spowolnić na chwile co powoduje że np. Firefox włącza się strasznie długo i w tym momencie nic innego nie działa, dopiero po pewnym czasie nagle wszystko się włącza. Drugi problem jest kiedy wybudzam laptopa ze stanu hibernacji, bądź wstrzymania. Internet nie chce wtedy zaskoczyć, choć połączenie jest aktualne i działają pingi do rutera oraz gg (wcześniej się coś takiego nie działo i nie jest to też reguła ale coraz częściej się zdarza).
Dziękuje wszystkim którzy zerkną i sprawdzą co tam w trawie piszczy
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2\{2f97d848-e6c7-11dd-bed5-001a145c18cc}]
[-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2\{fd4e1e31-e163-11dd-bec9-001a145c18cc}]
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\active setup\installed components\{28ABC5C0-4FCB-11CF-AAX5-21CX1C643131}]
Z menu Notatnika >>> Plik >>> Zapisz jako >>> Ustaw rozszerzenie na Wszystkie pliki >>> Zapisz jakoFIX.REG>>>
A mogę się spytać co te wpisy w rejestrze robią, za co odpowiadają ??
Jeszcze jedno pytanie odnośnie wuauclt.exe to w końcu trojan czy nie, bo mam go w menadżerze zadań a na forach czytałem na ten temat sprzeczne informacje??