Problem odtwarzanie streamów itp


(Login100100) #1

Witam, dopiero założyłem konto na forum, bo mam problem, mam nadzieje, że mi pomożecie :smiley:

Otóż nie moge oglądać streamów na stronie internetowej (justin.tv), i niektóre elementy na innych stronach, np. panel z newsami na stronie wwe.com

zamiast tych elementów widzę tylko czarny ekran (dźwięku też nie ma). Dodam iż taki sam efekt jest z przeglądarką Firefox, Opera i Internet Explorer. Proszę Was o niezwłoczną pomoc :]


(kliszka) #2

http://programydarmowe.net/TVUplayer,227.html - ściągnij sobie ten programik (TVUplayer 2.4.8.2 ) i miłego oglądania życzę...

W razie problemów - daj znać na forum.


(Login100100) #3

hmm... niestety zależy mi na naprawie tego co mam bo jednak te streamy można oglądać tylko na tej stronie nie ma opcji, aby oglądać gdzie indziej i niestety nie chodzi tylko o to bo jeszcze nie widać wszystkich elementów, a co do stron, są to strony z filmami typu youtube więc TVUplayer raczej odpada


(Sebos99) #4

Youtube też nie możesz obejrzeć? Powinien być na tych stronach monit z prośbą o instalację flashplayera. Pobierasz go stąd.

http://get.adobe.com/flashplayer/ (odznacz przy pobieraniu to mcafee, bo niepotrzebne)

To link pod wtyczkę dla firefoxa i opery. Do IE jest w innym miejscu.


(Login100100) #5

Youtube o dziwo chodzi (chodzi mi mianowicie o inny tube :stuck_out_tongue: ) a wtyczke flash playera mam zainstalowaną najnowszą oczywiście. niewiem o co tym może chodzić mówili mi że to jest kwestia wtyczki ale to jednak chyba nie to :X


(Sebos99) #6

Ponieważ problem występuje u Ciebie globalnie, czyli na wszystkich przeglądarkach to może np blokować Ci tą treść program zabezpieczający z funkcją blokowania banerów. Coś ala adblock do firefoxa. Oczywiście posiadasz zainstalowaną jave?


(Login100100) #7

hmm chyba nie jeeśli tak to nieświadomie, programy, których używam jako 'antywirusów' to adaware i spyware doctor, to wszystko


(Sebos99) #8

Wyłącz na czas testu te programy.


(Login100100) #9

piszę teraz z laptopa nie mam dostępu na komputer, na którym występuje ten problem, ale tak, jave mam zainstalowaną


(Sebos99) #10

Dobrze to napisz jak sprawdzisz czy pomogło wyłączenie obu programów zabezpieczających.


(Login100100) #11

przed chwilą wyłączyłem oba programy, i niestety nic nie pomogło :frowning: