Problem Plikami w Koszu

Witam Jestem Nowy i mam Problem…

po 1 usunołem fotki pewnej osoby do kosza a nastepnie dałem ----> opróżnij kosz czy da sie to jakoś odzyskać

gdzie tego szukać… czy jest jakaś… szansa na odzyskanie… poprzez wyszukanie… czy cos… Help me plzzz

Czy da sie to znalesc np … w C:Documents… albo D:Documents…

Help

Poszukaj programu do odzyskiwania danych.Sam w to się nigdy nie bawiłem więc nie mogę nic polecić.Ale teorytycznie taka możliwość istnieje jeżeli po skasowaniu danych nie instalowalo się nic nowego co by nadpisało dane na dysku.Pozdrawiam.

http://www.instalki.pl/programy/downloa … ie_danych/

Tutaj masz sporo takich programów, którymi odzyskasz dane usunięte z kosza. Poczytaj opisy.

ja sie w czoraj mijałem z czym takim ze… szukałem pewnego filmu … na PC i znalazło mi go w czyms takim jak recent… i tam własnie byly moje pliki z kosza tylko teraz nie wiem jak sie tam dostac ?

Bercikowsky ,

Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Start-wyszukaj-wpisz recent-zaznacz wyszukaj w plikach ukrytych i systemowych. :lol:

Dzieki Wielkie :slight_smile: Ps… Temat mozna Usunąć

Nie ma za co :lol: