zrobilem formata staremu kompowi, wgralem nowego win 98 wszystko pieknie ladnie tylko jedna rzecz mi sie zepsola i nie wiem czemu
nie moge zmienic kolorow, fakt iz mam bardzo slaba karte graficzna na tzm kompie ale wczesniej normalnie moglem ustawic rozdzielczosc i zmieniac dowoli kolory w menu ekran, teraz mam ustawione na 16 kolorow i moge zmienic tylko na 2!
no teoretycznie mam, sam sie zainstalowaly z windowsa a skad sciagnac jakies dobre stery ktore sie zmieszcza na dyskietke ??? bo nie mam lacza net na tzm kompie i problem aby cos tam wgrac
No to klapa… Jak nie powiesz nam, jaka to karta to nic nie zrobimy… Poszukaj nalepki na niej albo zrób zdjęcie jak masz cyfrówkę… Z systemu nie ma co brać żadnych informacji, ponieważ nie jest zainstalowana i windows jej nie wykrywa…
Jeśli już na prawdę nie wiesz, co to, to znajdź kolegę który ma windowsa XP i zróbcie na chwilę zamianę… Z tego co mówisz jest to stara karta, więc XP automatycznie powinien ją łyknąć. Zobacz, jaką nazwę pokazał i napisz tutaj.
mam win 98 se to bedzie dzialac??? kurde na dyskietke mi nie wlezie
Złączono Posta: 23.07.2005 (Sob) 15:44
nie moge nawet tego pobrac cos nie dziala mi ciagle
Złączono Posta: 23.07.2005 (Sob) 16:04
sciagnalem ale z innej strony i ciut inne stery do voodo ktore weszly mi na dyskietke zobaczymy co z tego wyjdzie, pozniej sie odezwe i powiem co i jak, myliscie ze dobrze zrobilem ???
niestety te stery co sciagnalem na dyskietke nie dzialaja
w poniedzialek bede mial mozliwosc nagrania czegos na plytke wiec moze jakies lepsze (najlepsze) stery do mojej karty?? tyle, ze ja podalem chyba zly typ
zadnego voodo na karcie nie znalazlem ale moze te info pomoga do zidentyfikowania najlepszego stera to tej staruchy
3Dfx
500-0004-02
BC6057.1 TMV
9730 20001
TAIWAN 1001
3Dfx
500-0005-04
BC4586.1 FJR
9725 20001
TAIWAN 1001
MX
MX86 251FC
C9739
TCBC7825.1
TAIWAN-E
wszystko napisalem co bylo na tej karcie da to cos??? jak znalesc dobry ster do niej??