Problem po formacie


(awalerys@wp.pl) #1

Ratunku sformatowałem dysk i nie wiem co się stało.Nie mogę zainstalować żadnego programu nie ma opcji,wytnij wklej nie można otworzyć media playera wyskakuje że jest za mało pamięci proszę o pomoc


(Lufcik) #2

Co sformatowałeś? Ile miałeś partycji przed tym zdarzeniem? Którą partycję sformatowałeś? Mam nadzieje, że nie c:\ :slight_smile:

Jeżeli to nie była systemowa to dość dziwne, co piszesz. Użyj przywracania systemu, jeżeli masz punkty.


(awalerys@wp.pl) #3

sformatowałem cały dysk usunołem partycje,zrodiłem nowe partycje zainstalowałem windowsa na c i nie na nic niby systwm chodzi ale tak jak pisałem nic niemożna zainstalować nie ma punkty praywracania systemu(nie mogę otworzyć punktu)jedyne co zainstalowałem to mozilla


(JNJN) #4

Popraw błędy i pisownię w swoich postach, opcja EDYTUJ.JNJN


(Lufcik) #5

Nie możesz zainstalować z jakiego powodu? Są jakieś błędy? Na jakim systemie pracujesz?

Możesz rozwinąć? TO znaczy, że nie działa w ogóle wklej i wytnij?


(awalerys@wp.pl) #6

nie ma błędów pracyje na windows home edition

-- Dodane 30.10.2011 (N) 22:08 --

tak nie działa wytnij wklej nie można sprawdzić czy nie ma błędów nie wiem jakieś to dziwne pierwszy raz spotykam się z czymś takim


(Lufcik) #7

Zobacz w podglądzie zdarzeń, może tam będzie coś ciekawego. Podstawowe sterowniki do płyty, chipsetu, kart/y ,directX zainstalowane? Aż nie chce mi się wierzyć, że na nowo postawionym systemie dzieją się takie anomalia.

Że sie tak zapytam. System oryginalny?


(awalerys@wp.pl) #8

tak system oryginalny nawet nie mogę go aktywować nie mogę zainstalować żadnych sterowników nic nie mogę zainstalować ale system działa piszę z tego komputera nie mogłem nawet zainstalować wtyczki do mozilli


(Lufcik) #9

Ciekawa sprawa. A serwis packi masz zintegrowane z płytą instalacyjną? Spróbuj je zainstalować, jeżeli się da. Jeżeli nie to chwilowo nie mam pomysłów. Spróbuj jeszcze raz całkowicie sformatować partycję i zainstalować jeszcze raz. Dziś już muszę spadać, jutro będe od rana.


(awalerys@wp.pl) #10

mam serwis packi były zintegrowane z płytą to już drugi dysk na poprzednim było to samo,sprubuję jeszcze z linuxem morze on pujdzie dzięki za pomoc rano zajrzę


(JNJN) #11

Proszę ostatni raz, popraw wszystko, jak nie to kosz.JNJN