Skoro masz subskybcje MSDNAA to masz polską wersję tam… po co kombinować ze spolszczeniem, które powoduję utratę legalności systemu, skoro masz całkowicie za darmo i legalnie go na MSDNAA… jedyna bariera to godzinka/dwie ściągania… Wiem, że to problem bo nie przewidzieli opcji update po wprowadzeniu nowego klucza i trzeba robić format, ale czasem tak czy siak trzeba kompa oczyścić z syfu wystarczy zgrać gdzieś swoje dane, żeby nie stracić… i można cieszyć się całkowicie legalnym systemem i w dodatku po polsku…
A to nawet nie wiedzialem, ze jest msdnaa po polsku, a z tego co czytalem to spolszczenie nie powoduje utraty legalnosci. Mimo wszystko wolalbym jakis sposob naprawy tego problemu niz format, bo komp chodzi dobrze i poza wyzej opisanym problemem nic zlego sie nie dzieje.
Zmiana języka tylko Ultimate jest dozwolona, w każdej innej wersji powoduję utratę legalności… oczywiście działać będzie i nie wyświetli się żaden komunikat ani nic… ale sam fakt wynikający z licencjonowania zastosowanego przez MS… A i owszem w MSDNAA jest polska wersja Sam bawiłem się ze spolczeniem na początku bo omyłkowo ściągnołem nie tą co chciałem ale miałem sporo z tym problemó, więc nic innego nie poradze bo sam nie podołałem spolszczeniu Win7 Pro bez żadnych problemów…
Zrobilo sie gorzej - chcialem zrobic formata ale okazalo sie, ze nie moge kopiowac plikow (ani przez PPM ani przez ctr + c). Pomyslalem ze wrzuce na maila to co chce zachowac, ale zalacznikow tez nie chce mi dodac.
hymmm… odpal jakis liveCD i nim pozgrywaj dane… albo spróbuj użyć jakiegoś programu typu total commander do skopiowania danych na inny dysk czy gdzie tam chcesz je skopiować…