xulu
(xulu)
6 Lipiec 2007 18:45
witam
proszę o pomoc w sprawdzeniu czy macie możliwość pobrania tego programu:
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=59&id=733
który jest dostępny na wortalu ,ja mam problem i nie wiem czy jest to źle dzialajacy link czy moja przeglądarka szwankuje
Nie działa.
Ps.Zadowolony z odpowiedzi?
matio
(matio)
6 Lipiec 2007 19:01
ja tez nie moge go pobrac…
fiesta
(fiesta)
6 Lipiec 2007 19:03
i teraz przyjdzie 10 papug i bedzie to powtarzać :?
A jest na vortalu przycisk
zgłoś niedziałający link
xulu
(xulu)
6 Lipiec 2007 19:06
hevet Ja wiem od czego są Google ,proszę cie przeczytaj dokładnie moje pytanie a następnie odpowiedz w Miarę mozliwosci
krotko zwięźle i na temat
fiesta:
zgłoś niedziałający link
jest i wiem nawet po co, już zglosilem ale przed takim zgłoszeniem chciałem się upewnić nie
czy jest to wina “mojego internetu” czy raczej link nie dziala …
jak sądzisz postąpiłem słusznie czy raczej w… razie problemów podczas pobierania programów z wortalu trzeba je odrazu zglaszac ??
bo według mnie to sensowne bylo zapytać się innych użytkowników czy maja podobny problem i następnie to zglosic…
odpowiesz :clever: czy raczej
ps.
dzięki za informacje
fiesta
(fiesta)
7 Lipiec 2007 08:36
xulu:
odpowiesz czy raczej
A niby czego nie, sprawdzenie jest jak najbardziej słuszne i tu nie ma nad czym dyskutować. Najpierw u sibie inną przeglądarką, z włączonym akceleretorem lub bez. Jeżeli to nie pomoże można poprosić kogoś o sprawdzenie np. z listy kontaktów gg i dopiero wtedy zgłosic problem.
xulu
(xulu)
8 Lipiec 2007 08:15
lub na forum tegoż wortalu w dziale np.
na luzie lub o wortalu
Krogulec
(Krogulec)
26 Lipiec 2007 16:31
Link był rzeczywiście błędny ponieważ wyszła wersja 5.0 tego narzędzia. Wszystko jest już zaktualizowane.
xulu
(xulu)
26 Lipiec 2007 18:59
dziękuje za odpowiedzi
dla mnie temat ten zamknął sie wraz z odpowiedzią ADMINA
ps.
przydała by sie tez zmiana “komentarza” do programu wydaje sie że jest trochę “przestarzały” O:)