Problem pobrania programu z wortalu

witam :smiley:

proszę o pomoc w sprawdzeniu czy macie możliwość pobrania tego programu:

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=59&id=733

który jest dostępny na wortalu ,ja mam problem i nie wiem czy jest to źle dzialajacy link czy moja przeglądarka szwankuje :frowning:

Nie działa.

Ps.Zadowolony z odpowiedzi?

ja tez nie moge go pobrac…

i teraz przyjdzie 10 papug i bedzie to powtarzać :?

A jest na vortalu przycisk

zgłoś niedziałający link

hevet Ja wiem od czego są Google ,proszę cie przeczytaj dokładnie moje pytanie a następnie odpowiedz w Miarę mozliwosci

krotko zwięźle i na temat !!

jest i wiem nawet po co, już zglosilem ale przed takim zgłoszeniem chciałem się upewnić nie :stuck_out_tongue:

czy jest to wina “mojego internetu” czy raczej link nie dziala …

jak sądzisz postąpiłem słusznie czy raczej w… razie problemów podczas pobierania programów z wortalu trzeba je odrazu zglaszac ?? !!

bo według mnie to sensowne bylo zapytać się innych użytkowników czy maja podobny problem i następnie to zglosic… :stuck_out_tongue:

odpowiesz :clever: czy raczej :blush:

ps.

dzięki za informacje :smiley:

A niby czego nie, sprawdzenie jest jak najbardziej słuszne i tu nie ma nad czym dyskutować. Najpierw u sibie inną przeglądarką, z włączonym akceleretorem lub bez. Jeżeli to nie pomoże można poprosić kogoś o sprawdzenie np. z listy kontaktów gg i dopiero wtedy zgłosic problem.

lub na forum tegoż wortalu w dziale np.

na luzie lub o wortalu :wink:

Link był rzeczywiście błędny ponieważ wyszła wersja 5.0 tego narzędzia. Wszystko jest już zaktualizowane.

dziękuje za odpowiedzi :smiley:

dla mnie temat ten zamknął sie wraz z odpowiedzią ADMINA :wink:

ps.

przydała by sie tez zmiana “komentarza” do programu wydaje sie że jest trochę “przestarzały” O:)