Problem podczas pisania komentarza na youtube

Cześć. Od wczoraj mam problem z kolorem czcionki - na trybie ciemnym litery stały się czarne i nic nie widać w trakcie pisania. Dopiero jak się zaznaczy tekst, to się podświetla na biało. Po opublikowaniu komentarz jest biały, czyli taki, jaki powinien być. W trybie jasnym jest wszystko ok i tekst jest czarny. Ja zawsze mam yt w trybie ciemnym. Mam Firefoxa i Windows 10, ale na innej przeglądarce też jest ten problem. Na telefonie jest ok. Ktoś wie jak to naprawić?

Wyloguj się z konta Google.
Spróbuj czyszczenia danych spod ikony kłódki w Firefox dla domen Google.pl, Google.com i YouTube.com.

obraz

Potem się zaloguj, aktywuj tryb ciemny (bo może wrócić jasny) i napisz testowy komentarz.

W kolejnym kroku sprawdź czy to wina dodatków:

Jak to wadliwy dodatek to wyłącz go na próbę w Firefox i „Chrome”, potem zobacz czy oferuje on aktualizację (styli, list do wycinania reklam lub skryptów np. Tampermonkey).
Potem można sprawdzić czy dodatek ma przywracanie ustawień domyślnych, gdy nie ma to go usuwasz i ponownie uruchamiasz przeglądarkę celem instalacji dodatku na świeżo jak jest cenny/niezbędny.

Dzięki za odpowiedź, niestety żaden z tych kroków nie pomógł.

Sprawdzić jeszcze możesz w Live USB Minta/Ubuntu/Chrome OS Flex:

https://ubuntu.com/download/desktop

Dzięki. Okazuje się, że w tym samym czasie co u mnie, pojawił się ten problem także u innych użytkowników i prawdopodobnie to bug po ostatniej aktualizacji yt, czy coś takiego.

Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.