Witam wszystkich.Ostatnio przy logowaniu się do systemu wyskakuje mi błąd C++ runtime error mówiący o błądzie pliku TPSrv.exe który jest plikiem odpowiadającym za Pande Antywirus - aktywuje antywirusa itp.Znalazłem mój problem na Panda Support i ściągnąłem hotfix’a.Wszystko działało dobrze aż do pewnego czasu.Znowu wyskakuje mi ten problem.Hotfixa po raz drugi zainstolwać nie mogę ponieważ przy instalacji wyskakuje - Your Panda is already updated.Ponadto system ładuje się wolniej niż dotychczas.
>>START>>URUCHOM>>wybierz (lub wpisz) services.msc >OK>wyszukaj tę usługę> zaznacz ją> po lewej stronie wyskoczy opcja “Uruchom usługę”>kliknij w tę opcję, itd.
Dziękuje za szybką odpowiedź ale:Pandę mam kupioną z licencją na 2 lata,virus Win32/PEPatch blokuje Pande w pliku AVENGINE.exe w folderze Pandy.Z poziomu Menedżera Zadań procesu AVENGINE.exe nie da się usunąć chociaż antyvirus jest wyłączony.
Dzięki,problem wydaję się być rozwiązany.Usunąłem Pandę tym uninstaller’em do którego był link.Przy logowaniu się do systemu komputer włączył sie szybciej i nie wyskoczył błąd.Kompa wyczyściłem CCleaner,ATF Cleaner,Eusing Free Registry Cleaner,teraz ponownie skanuje AVG.Dzięki za pomoc Jessi