Problem VISTA

Witam mam taki Problem z windows Vista więc tak ustawiłem botowanie na cd włożyłem płytę pisało disk not found czy jakoś tak ale za chwile na dole wyskoczyło do rozruchu płyty wciśnij klawisz botowania i klikałem co popadnie ale nic może to prze z Viste bo kumpel mi pozyczyl bo dostał razem do laptopa Na płycie pisz OPERATING SYSTEM ALREADY INSTALLED ON YOUR COMPUTER proszę o pomoc

Chyba coś nie dokładnie opisałeś, bo nie ma klawisza bootowania, może chodziło o klawisz włączający menu bootowania, a wtedy trzeba wcisnąć konkretny klawisz i wybrać z menu urządzenie, z którego ma być uruchomiony komputer.

Skoro wypisał Ci disk not found to znaczy, że chyba źle coś ustawiłeś, albo nie zapisałeś.

Tam gdzie sie ustawia to sa 3 mniejsca w pierwszym mam cd 2 hard disk i w 3 cd ale tez mnialem floppy i inne czy jest mozliwosc ze ta viste mozna tylko instalowac z visty na viste ???

Niestety tego nie wiem, ale możesz sprawdzić, czy masz dobrze ustawiony komputer wkładając inna płytę bootowalną. Z Vistą bywa różnie, do laptopów były jakieś specjalne wersje.

Muszę Cię Stary zmartwić… właśnie łamiesz licencję oprogramowania firmy Microsoft a tutaj takim nie pomagamy.

Bednarski5 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif