Problem w wgraniu strony na serwer lua


(Adameka500) #1

Witam mam następujący problem jakiś czas temu wypiłem domenę . Zamówiłem wykonanie strony dostałem na ten okres stronę w przebudowie. Wtedy za pomocą totalcommandera bez problemu wgrałem na serwer lua(bezplatny serwer) podając takie dane:

sesja :ftp.lua.pl

Nazwa Hosta: ftp.lua.pl

login moj

hasło moje ze strony

Wtedy kożystalem z netu w aster.

Wczoraj dostałem kompletną strone chciałem ja wczystac na serwer lua ale mam problem jak skonfigurowałem total commandera klikam polącz mam problemy.

Wyskakuje mi komunikat brak hosta komputera . W czym jest problem obecnie korzystam z netu ze sferi net jest rozdzielany w domu używam serwera proxy może w total commanderze trzeba gdzieś skonfigurować??


(floyd) #2

jeżeli poprzednio się wgrywało, a teraz nie to raczej nie twoja wina. Z serwerami też bywają kłopoty. Ja też takie miałem ale u innego usługodawcy. Pozostaje czekać albo po prostu napisać do nich z objaśnieniem w czym problem.


(Adameka500) #3

Wcześniej robiłem to na swoim PC a teraz na laptopie bo nie mam netu w PC. Ale dane z total commandera wpisuje te same co wcześniej zastanawiam sie jeszcze nad tym czy aby Norton lub firewall mi nie blokuje:/


(Łukasz14) #4

Ściągnij program FileZilla i wpisz takie coś do danych:

Pierwsze miejsce do wpisania u góry: lua.pl

Drugie miejsce do wpisania u góry: lua.pl

Trzecie miejsce do wpisania u góry: Twoja nazwa użytkownika

Czwarte miejsce do wpisania u góry: Twoje hasło

:wink:


(Neon1992) #5

Pierwsze okienko wpisz: ftp.lua.pl

Drugie okienko wpisz: nazwa strony bez lua.pl

Trzecie okienko wpisz: hasło.

Musi działać.


(Marek Ciarkowski) #6

też mam konto na lua - działa po prostu fatalnie i tyle.