Problem z adresem internetowym


(Mail) #1

Witam!

Mam mały problem.

{ciach}

czy moglibyście mi sprawdzić czy u Was również strona wchodzi poprawnie, znaczy się czy ją widzicie?

U mnie wszystko jest w porządku, ale znajomy, mówi, że kompletnie jej nie wyświetla.

Co dziwne, jak kazałem mu dopisać do adresu/index.php poszło bez problemu. Kompletnie ogłupiałem, nie wiecie co może być problemem?


(Johny) #2

Jakiej znajomy używa przeglądarki ?,problemem może byc nawet brak flasha i zanieczyszczona pamięc podręczna przeglądarki (cache),kiedyś wchodził może na tą stronę i w cache są jej niekompletne fragmenty,przez co komputer nie może jej poprawnie wczytac,mi też chodzi bez problemu


(Mail) #3

Dziękuję za odpowiedź.

Przeglądarki ma dwie IE i FF. Co do flasha to nie wiem. Poza tym wyświetla mu się komunikat, że podany adres nie istnieje.

Jednak trudno jest wytłumaczyć fakt, że po dopisaniu do adresu pliku index.php wszystko wyświetla bez problemu.


(Johny) #4

Niech spróbuje wyczyścic pamięc cache przeglądarki,przeglądarka pamięta tą starą wersję bez indeksu i ją wstawia


(system) #5

U mnie wszystko jest dobrze (FF), niech kolega wyczyści cache.


(Kaka') #6

abdiel ,

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę więc zapoznać się w pierwszej kolejności z całym regulaminem forum, a następnie używając przycisku zmien.gif

W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika oraz mogą zostać wyciągnięte konsekwencje w postaci ostrzeżenia.