Witam mam problem system nie wykrywa mi karty graficznej poradzono mi aktualizacje sterowników ale mam problem:
Moja karta graficzna to:
GEFORCE® GTX 1050 TI 4GT OC
Proszę o jak najszybszą pomoc już 2 dni się z ty meczę
Pozdrawiam
Witam mam problem system nie wykrywa mi karty graficznej poradzono mi aktualizacje sterowników ale mam problem:
Instalator sterownika twierdzi, że pobrałeś wersję nie pod ten system operacyjny który posiadasz. Zwróciłeś uwagę na ten komunikat?
Jaki masz system operacyjny? Windows 8.1 czy 10?
Win 10 Pro 64bit na dobry system ściagnołem
Pobierz ten sterownik
http://pl.download.nvidia.com/Windows/382.33/382.33-desktop-win10-64bit-international-whql.exe
uruchom z prawami administratora, ewentualnie z konta administratora. Zaznacz czystą instalację.
edit.
Chociaż na zrzucie ekranu widzę, że chyba pobierałeś ten. Jeśli tak to spróbuj w trybie awaryjnym usunąć poprzedni sterownik i zainstalować ten (też w trybie awaryjnym). Miałem podobną sytuację kiedyś na W7
Mam usunąć te programy od sterowników w trybie awaryjnym ?
I czy jakoś z poziomu systemu da się włoczyć tryb awaryjny bo po ponownych uruchomieniu nie mam takiej opcji dodam jeszcze że karta jest do monitora podpieta obraz jest ale pc nie wykrywa i w grach muli
Wejdź we “Wszystkie ustawienia” --> Aktualizacja i zabezpieczenia --> Odzyskiwanie --> Uruchamianie zaawansowane, tam będzie opcja trybu awaryjnego.
Urządzenie możesz też odinstalować z poziomu Menedżera urządzeń.
Ale ważniejsze pytanie: czy masz zainstalowane najnowsze aktualizacje w Windows 10? Anniversary update przynajmniej? Jeśli nie to zacznij od aktualizacji i instalacji wszystkich poprawek
Instaluje teraz aktualizacje Win i jedna z aktualizacja była do karty graficznej może pomoże
Nazwa aktualizacji:
NVIDIA - Display
Pobierz najnowsze sterowniki i podczas instalacji bierzesz niestandardowa i pod zaznaczonymi składnikami zaznaczasz opcję czysta instalacja.
Dzieki wszystkim za pomoc aktualizacja Windowsa pomogła
Temat do zamknięcie