Problem z aktualizacja sterowników PROSZĘ O POMOC

Witam mam problem system nie wykrywa mi karty graficznej poradzono mi aktualizacje sterowników ale mam problem:

Moja karta graficzna to:
GEFORCE® GTX 1050 TI 4GT OC
Proszę o jak najszybszą pomoc już 2 dni się z ty meczę
Pozdrawiam

Instalator sterownika twierdzi, że pobrałeś wersję nie pod ten system operacyjny który posiadasz. Zwróciłeś uwagę na ten komunikat? :expressionless:
Jaki masz system operacyjny? Windows 8.1 czy 10?

Win 10 Pro 64bit na dobry system ściagnołem

Pobierz ten sterownik
http://pl.download.nvidia.com/Windows/382.33/382.33-desktop-win10-64bit-international-whql.exe
uruchom z prawami administratora, ewentualnie z konta administratora. Zaznacz czystą instalację.
edit.
Chociaż na zrzucie ekranu widzę, że chyba pobierałeś ten. Jeśli tak to spróbuj w trybie awaryjnym usunąć poprzedni sterownik i zainstalować ten (też w trybie awaryjnym). Miałem podobną sytuację kiedyś na W7

Mam usunąć te programy od sterowników w trybie awaryjnym ?
I czy jakoś z poziomu systemu da się włoczyć tryb awaryjny bo po ponownych uruchomieniu nie mam takiej opcji dodam jeszcze że karta jest do monitora podpieta obraz jest ale pc nie wykrywa i w grach muli

Wejdź we “Wszystkie ustawienia” --> Aktualizacja i zabezpieczenia --> Odzyskiwanie --> Uruchamianie zaawansowane, tam będzie opcja trybu awaryjnego.
Urządzenie możesz też odinstalować z poziomu Menedżera urządzeń.

Ale ważniejsze pytanie: czy masz zainstalowane najnowsze aktualizacje w Windows 10? Anniversary update przynajmniej? Jeśli nie to zacznij od aktualizacji i instalacji wszystkich poprawek

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

Instaluje teraz aktualizacje Win i jedna z aktualizacja była do karty graficznej może pomoże
Nazwa aktualizacji:
NVIDIA - Display

Pobierz najnowsze sterowniki i podczas instalacji bierzesz niestandardowa i pod zaznaczonymi składnikami zaznaczasz opcję czysta instalacja.

Dzieki wszystkim za pomoc aktualizacja Windowsa pomogła
Temat do zamknięcie

2 polubienia