Problem z aktywacia windows xp przez internet

mam taki problem z aktywacja przez internet po wgraniu nowej wersji opragmowania windows xp która wgrałem z botowaniem ( formatowaniem dysku ) . :smiley:

kiedy chcialem aktywowac system przez internet wyskoczyl komunikat ze liczba prób aktywaci przez internet dobiegla konca i poprosil o nowy klucz ken skąd go wziac bo niewiem :?:

jest jeszcze komunikat ze moge przedzwonic

co teraz moge zrobic chce zaznaczyc ze mam orginalna wersie windows xp :expressionless: i czy teraz bede musial cos zaplacic zeby moc nadal aktywowac system operacyjny i czy istnieje jeszcze jakas mozliwosc zebym mugl nadal aktywowac system przez internet teraz lub w przyszłości

prosze o szybką odpowiedz z góry dziekuje :smiley:

NIe bezie żadnego płacenia (chyba że za połaczenie telefoniczne :wink: - niewiele)). Dochodzisz do tego okienka z numerkami, dzwonisz, podajesz dla gościa numerki a on coś tam napstryka i poda ci znów siakieś numerki, wpiszesz i będzie OK.

Pewnie też zapyta czy coś zmieniałeś w konfiguracji sprzętu…

windows xp można aktywować tylko 2 razy przez internet, kolejne razy tylko telefonicznie w Microsofcie

http://support.microsoft.com/gp/cok

Głupstwa pleciesz …

gdzie tak pisze? ja swój windows zawsze aktywuje przez internet a robiłem to już kilkanaście razy

też tak miałem i po kilku próbach aktywowałem bez problemu, może i ci się uda