Co do klucza to upewnij się, że nie masz tego kupione jako preorder/prezent lub wersje legacy (skasowaną do kupna dla nowych userów) - jak kupiłeś klucz do wersji legacy to się sam wkopałeś za mało czytając opis „produktu”.
Bardzo opcjonalnie za szybko klikałeś aktywację remasteringu gry i zonk pojawił się dopiero na errorze połączenia sieciowego i stąd kolejny zonk czemu kolejny raz wpisywany klucz nie działa.
Rockstar Laucher już działa. Tzn mogę się zalogować i odpalić np GTA 5, ale GTA Trylogy dalej wyskakuje ten sam komunikat. No cóż poczekam parę dni może odblokują grę na steam i sobie pogram.
Kurde no niby odblokowali, a ja dalej nie mogę pobrać sobie GTA Trylogy. wyskakuje mi ten sam błąd co wcześniej. Myślicie, że to wina Staema czy tej całej eneba.com, na której zakupiłem grę?
Kupiłeś klasyczną trylogię a nie wersję zremasterowaną. Widocznie już klasyczne części na swoim koncie steam posiadasz. Aktualnie można kupić wersję zremasterowaną tylko na Rockstar Launcher.
W takim razie wersja zremastrowana została usunięta ze steama tuż przed premierą. Po premierze jej strona w sklepie nie jest widoczna.
Co do zakupu to patrząc na screena, autor zakupił „Gta Trilogy” a nie „GTA Trilogy The Definitive Edition”. Cena może być myląca bo wydawca wycofał ze sprzedaży klasyki i ich cena poszła w górę.