Problem Z Avatarem :[


(Bandita1991) #1

Próbowałem sobie zmienić avatarka i przy wstawieniu adresy wyskakiwała mi taka oto wiadomość :frowning:

blad.JPG

Nie wiem co z tym zrobić i byłbym wdzięczny jeśli ktoś mógłby mi pomóc... :lol:


(Golden Finger) #2

Czy na pewno rozszerzenie obrazka jest właściwe?

Pozdrawiam :okulary:


(Bandita1991) #3

http://dodatkiblogowe.w.interia.pl/avar7.gif <--- To ten avatar

albo ten >>> http://www.avatary.cad.pl/ava/filmy/fi18.jpg :slight_smile:


(Golden Finger) #4

Wydaje się być OK, a spróbuj ten który miałeś poprzednio.

Może przeczyść Cookies. Może coś w kodzie żle wpisujesz, sprawdź wszystko dokładnie.

Pozdrawiam :okulary:


(Bandita1991) #5

Nie wiem, próbowałem i nic z tego. No teraz to mógłbym mieć nawet ten stary :smiley: próbowałem i nic...


(Golden Finger) #6

W podpisie jest OK, może Lisek będzie wiedział w czym problem.

Pozdrawiam :okulary:


(Lisek) #7

Dziwna sprawa, ja przed chwilą usunąłem swojego avatara i wrzuciłem jeszcze raz. Żadnych problemów.

Jeszcze posprawdzam co jest grane.


(Dziobson) #8

A nie możesz wejść na te strony zapisać obrazka i w menu profilu wybrać ten obrazek z dysku??


(Lisek) #9

Jeśli rzeczywiście chcesz dodać obrazek z innego serwera, to taka operacja nie przejdzie, z pewnych względów :slight_smile:

Musisz sobie najpierw ten obrazek zapisać na dysku.


(GP1600) #10

Też miałem ten problem. Tutaj masz link do tego tematu:

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=6632


(Bandita1991) #11

O.K Wielkie DZIEKI tomi_lee, lisek i Welcor

Problem rozwiązany. Można zamknąć temat :smiley:


(Kam) #12

Ja mam to samo :? :?. Też nie mogę zmienić.


(boczi) #13

A zastosowałeś się do porad, której linka podał Welcor :?:

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=6632