Mam płytę GA-M55S-S3 (rev. 2.0) został zaktualizowany Bios do najnowszego dostępnego (FJI 443.3 Kb 07/01/2010 Beta BIOS Update CPU ID (AGESA 3.5.3.1) gdyż poprzedni Bios nie widział tego procka Phenom II X4 945.Ale teraz co uruchamiam kompa,mam taki komunikat (A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage.if this is the first time you`ve seen this stop error screen,restart your computer.If this screen appears again,follow thease steps:
The Bios in this system is not fully ACPI compliant.Please contact your system vendor for an updated BIOS.) Jeżeli dobrze przeczytałem trzeba zaktualizować Bios,czy jest jakieś inne rozwiązanie tego problemu.
Piotrci Dziękuje za Pomoc to co poradziłeś na razie działa,tyle osób ten temat oglądało i tylko jedna pomoc.Potwierdza się co wcześniej pisałem,zaczyna się każdego mamy głęboko w d…
A może ci którzy nie odpowiedzieli po prostu nie wiedzieli jak. Dostałeś skuteczną poradę w 2 godziny i jeszcze ci źle że nikt na sygnale do ciebie nie dotarł w 5 minut. Jeśli będziesz miał takie podejście to faktycznie możesz się spodziewać że cię ludzie oleją.
Są dużo prostsze pytania niż te,i ludzie na nie nie odpowiadają.Zobacz inne tematy i zobacz odpowiedzi,nawet na głupi wybór sprzętu (Co wybrać) nikt nie za bardzo odpowiada.
A na ile pytań Ty odpowiedziałeś? Po przejrzeniu twoich postów mam wrażenie że na żadne. Skoro są takie proste pytania na forum, to dlaczego na nie nie odpowiadasz? Nie zastanowiłeś się że pytania i odpowiedzi muszą się zbilansować, gdyby wszyscy tak jak ty, tylko zadawali pytania to kto by odpowiadał. Przychodzisz na forum, ludzie ci odpowiadają na różne pytania, rozwiązują TWOJE problemy, ale ty od siebie tylko pretensje dajesz bo musiałeś dwie godziny czekać na odpowiedź. Stary, skąd ty się urwałeś? Jak chcesz mieć rozwiązany problem w 5 minut to pędź do serwisu i zapłać. Tu dostajesz pomoc gratis i jeszcze ci źle. [-X
Pampali z mojej strony twoje przytyki wygląda na TROLLowanie,ja zabieram głos gdzie mogę konkretnej pomocy udzielić,nie udzielam się w tematach żeby być więc proszę Admina o ZAMKNIĘCIE TEMATU PROBLEM ZOSTAŁ ROZWIĄZANY.
Ps.Jeżeli chcesz Pampali pogadać to zapraszam na PW każda inną wiadomość uznam za TROLLowanie i tak ją potraktuje.