Witam
Mam pewien problem, a mianowicie kiedy włączam bitcometa i zaczynam sciągać jakiś tam plik, to wtedy coś zaczyna ze sobą kolidować. A dokładnie to coś takiego jakby rozłączało mi NEO+ (nie rozłącza się tak naprawde) i nie moge poprostu wyświetlić żadnej strony, gg robi się niedostępne. Mam firewalla Outpost Firewall 2.5 Pro. Może to jego wina ? To może ktoś wie jak ustawić aby wszystko śmigało, dodam tylko że jeszcze kilka godzin temu sciągałem coś przez bitcomet i wszystko śmigało jak trzeba a nic nie majstrowałem z uprawnieniami bitcometa (innych programów owszem).
A moze BitComet sciąga całą przepustowością łacza i wolną sie wszytsko otwiera, poczekaj chwile 
napewno nie bo jak już napisałem na gg robie się niedostępny i zapomniałem dodać że właśnie wygląda to tak:
-
zaczynam sciągać bitcometem
-
dołączają peery i seedy
-
działają stronki
nagle:
-
odłączają peery i seedy
-
nie działają stronki
-
gg się robi niedostępne
To samo powtarza się już kilka razy (swoją drogą niezła struktura nie ?)
U mnie występował podobny problem tyle ze wywalało mi połączenie na drugim komputerze.
Pomogła zmiana wersji na 0.57:
http://www.idg.pl/ftp/pc_5880/BitComet.0.57.html
Tą wersje uznaje za najstabilniejszą i najlepsza.
Pamietaj aby przed instalacją tej wersji, usuń starą , wywal katalgi i przeczyśc rejestr.
ok spróbuję to zrobić i podam rezultaty. Mam jeszcze jedno pytanie czy nie wie ktoś tego ze może to firewall jest wszystkiemu winien
Firewall nie, moze tylko korygować w osiąganych transferach, jezeli nie odblokujesz programu 
Czego nie zapomnij zrobić 
nie no miałem cały czas odblokowany ale ogólnie to outpost sprawiał mi kłopoty bo odrazu po jego instalcaji też nie mogłem otwierać stron (podobny problem do tego ale z innego powodu), przez to że panda zostawila po sobie resztki swojego firewalla, dlatego kto wie czy to nie outpost