Problem z BitGuard "Program BitGuard.exe przestał działać"


(Djkratka) #1

Witam mam problem po uruchomieniu systemu Wyskoczył błąd w zasadzie okienko "Program BitGuard.exe przestał działać". Procesu zatzrymać się nie dało, pozstanowilem wiec użyć AdwCleaner a to log z niego :

http://wklej.org/id/1139269/

Defakto problem się nie ukazuje nie wyskakuje juz okienko po ponownym uruchomieniu, lecz nie mogę dostać się do pliku zablokowanych programów startowych, bo wtedy wywala mi okienko o treści:

aktualnie robie szybki skan z OTL o wyniku poinformuje martwi mnie tylko brak bitguarda bo plik zostal usuniety

OTL: http://www.wklej.org/id/1139277/

Extras: http://www.wklej.org/id/1139283/


(rgabrysiak) #2

pavulonn zapoznaj się z zasadami wklejania logów na forum: obowiazkowe-logi-t253052.html

a następnie, korzystając z przycisku zmien.gif

W przeciwnym razie, temat trafi do kosza.


(Acorus) #3

Dlaczego Cię martwi.Bitguard to Malware.


(Djkratka) #4

Prosiłbym o odpowiedź i sprawdzenie logów z mojego tematu z góry dziękuję Paweł. :expressionless:


(Acorus) #5

Odinstaluj Dealio Toolbar v7.6,Spybot - Search & Destroy,Ad-aware 6 Personal,Akamai NetSession Interface Service,HijackThis 2.0.2,Akamai NetSession Interface.Uruchom OTL i w okno (Własne opcje skanowania/Script)wklej:

Kliknij Wykonaj skrypt.W OTL użyj opcji Sprzątanie.

.Przeskanuj progr.Malwarebytes Anti-Malware http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

Przed skanowaniem wykonaj RĘCZNĄ AKTUALIZACJĘ BAZY SYGNATUR WIRUSÓW Malwarebytesa “Uruchom Malwarebytes, przejdź do zakładki Aktualizacja, Sprawdź aktualizacje.”