Problem tkwi w tym iż gdy wlaczam komputer, za kazdym razem mam 2 opcje urochom normalnie i tam za pomocą naprawy systemu(laduje sie i tak wyskakuje blad) sprawdzałem wszystko, chciałem wejsc w tryb awaryjny ale f8 nie dziala, nie moge wejsc w to menu gdzie sa te tryby.
Nie posiadam także żadnej plyty pendrive z systemem
System win 7
Aby obejść ten problem, uruchom komputer ze stacji dysków dysku USB lub przy użyciu nośnika instalacyjnego systemu Windows. Usuń plik Bootcat.cache, a następnie ponownie uruchom komputer.
Uwaga Plik Bootcat.cache znajduje się w % SystemRoot%\system32\codeintegrity.
Czytaniem z uwagą się zajmie.
To jest cytat, możesz użyć dowolnego bootowalnego linuxa
Masz tylko usunąć plik
No i zaskoczył. Tyle że to też trzeba mieć.
Ja w ogóle nie moge sie dostać do systemu, przez tryb awaryjny chce ale to f8 mi nie dziala i nie moge wejsc w to menu całe
Napisz może jeszcze raz ponieważ to raczej trudno zrozumieć.
Jedna opcja to Uruchom normalnie a druga? Naprawa systemu? Czy tez Naprawa wynika z twojego wyboru w pierwszej opcji. Jeśli tak to co jest tą drugą opcją?
No trzeba, tak samo jak chcesz np. coś zmierzyć też potrzebujesz miarki. Nie wyczarujesz czegoś z niczego musisz jakoś dostać się do plików. W tym wypadku inaczej się nie da. Chyba, że wymontujesz dysk ale też będziesz miał po drodze problemy
Laduje się cos tam, niby ze automatyczna naprawa i po chwili ze narzędzie do naprawy systemu nie moze automatycznie naprawic komputera
Mam ten bluescreen tak, czytalem ze trzeba usunac ten bootcat, super tyle ze musze sie dostac jakos do systemu, ale nie moge bo nie działa ten f8 i nie moge wejsc w to menu
Pozostaje ci próbować poprzez F8. Ale najprościej jak ci doradzono. Z zewnątrz. Tyle ze nie masz czym.