Problem z blue screenem

(Mazurek10) #1

Proszo oto log

Loading Dump File [C]

Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available

Symbol search path is: *** Invalid ***

****************************************************************************

* Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. *

* Use .symfix to have the debugger choose a symbol path. *

* After setting your symbol path, use .reload to refresh symbol locations. *

****************************************************************************

Executable search path is:

*********************************************************************

* Symbols can not be loaded because symbol path is not initialized. *

* *

* The Symbol Path can be set by: *

* using the _NT_SYMBOL_PATH environment variable. *

* using the -y argument when starting the debugger. *

* using .sympath and .sympath+ *

*********************************************************************

Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2

*** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe

*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe

Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) UP Free x86 compatible

Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Personal

Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x8055a620

Debug session time: Sun Jun 22 09:52:49.734 2008 (GMT+2)

System Uptime: 0 days 0:25:04.306

*********************************************************************

* Symbols can not be loaded because symbol path is not initialized. *

* *

* The Symbol Path can be set by: *

* using the _NT_SYMBOL_PATH environment variable. *

* using the -y argument when starting the debugger. *

* using .sympath and .sympath+ *

*********************************************************************

Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2

*** WARNING: Unable to verify timestamp for ntoskrnl.exe

*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for ntoskrnl.exe

Loading Kernel Symbols

Loading User Symbols

Loading unloaded module list

Unable to load image win32k.sys, Win32 error 0n2

*** WARNING: Unable to verify timestamp for win32k.sys

*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for win32k.sys

*******************************************************************************

* *

* Bugcheck Analysis *

* *

*******************************************************************************

Use !analyze -v to get detailed debugging information.

BugCheck 1000008E, {c0000005, bf8054af, f4104440, 0}

***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis.

*************************************************************************

*** ***

*** ***

*** Your debugger is not using the correct symbols ***

*** ***

*** In order for this command to work properly, your symbol path ***

*** must point to .pdb files that have full type information. ***

*** ***

*** Certain .pdb files (such as the public OS symbols) do not ***

*** contain the required information. Contact the group that ***

*** provided you with these symbols if you need this command to ***

*** work. ***

*** ***

*** Type referenced: nt!_KPRCB ***

*** ***

*************************************************************************

*************************************************************************

*** ***

*** ***

*** Your debugger is not using the correct symbols ***

*** ***

*** In order for this command to work properly, your symbol path ***

*** must point to .pdb files that have full type information. ***

*** ***

*** Certain .pdb files (such as the public OS symbols) do not ***

*** contain the required information. Contact the group that ***

*** provided you with these symbols if you need this command to ***

*** work. ***

*** ***

*** Type referenced: nt!_KPRCB ***

*** ***

*************************************************************************

*********************************************************************

* Symbols can not be loaded because symbol path is not initialized. *

* *

* The Symbol Path can be set by: *

* using the _NT_SYMBOL_PATH environment variable. *

* using the -y argument when starting the debugger. *

* using .sympath and .sympath+ *

*********************************************************************

*********************************************************************

* Symbols can not be loaded because symbol path is not initialized. *

* *

* The Symbol Path can be set by: *

* using the _NT_SYMBOL_PATH environment variable. *

* using the -y argument when starting the debugger. *

* using .sympath and .sympath+ *

*********************************************************************

Probably caused by : win32k.sys ( win32k+54af )

Followup: MachineOwner

prosze o pomoc

W dniu 15.06.2008 , o godzinie 10:55 został dopisany post przez bartekzmc

Naprawde bardzo prosze o pomoc bo już nie mogę wytrzymać z tym blue screenem

(adam749) #2

Spróbuj tego.

(Mazurek10) #3

Niestety nic z tego dam dodatkowe informacje

--------[Czujnik]-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Właściwości czujnika:

Typ czujnika ITE IT8705F (ISA 290h)

Temperatury:

Płyta główna 44 °C (111 °F)

SAMSUNG SV0401H 24 °C (75 °F)

Wentylatory:

Procesor 5114 RPM

Wartości napięć:

Napięcie rdzenia procesora 1.49 V

+2.5 V 2.54 V

+3.3 V 2.72 V

+5 V 3.20 V

+12 V 9.28 V

(Gutek) #4

Zobacz - http://www.searchengines.pl/index.php?showtopic=87230