Mam samsunga e 250 i adapter Bluetooth do niego i nie mogę wysłać plików z komórki do komnputera i odwrotnie Komórka wyszukuje adapter pyta się o PIN (wcześniej tak nie było) wpisuje go i pisze Błąd połączenia wcześniej normalnie można było przesyłać pliki. Do komputera chcę wysłać 1 zdjęcie i nie mogę (innych zdjęć też się nie da .Próbowałem wysłać to samo zdjęcie mojej siostrze i wszystko ok .Blu ma włączone i moja komórka JEST WIDZIALNA co mam robić .Pomocy!
Złączono Posta: 19.07.2007 (Czw) 12:45
aha i jeszcze chciałem dodać że moja siostra też nie może połączyć się z komputerem i mam program IVT BlueSoil
Złączono Posta: 19.07.2007 (Czw) 12:53
czy deinstalacja i ponowna instalacja pomogą???
Złączono Posta: 19.07.2007 (Czw) 13:17
nie pomogło próbowałem też na innych portach USB podłączyć adapter i nic ale widzę że nie chcecie mi pomóc
Wczoraj miałem identyczny przypadek próbując parować kompa z Samsungiem E900 przez BT programem PC Studio 3 (też wołał jakiegoś PIN’a nie wiedzieć po kij :? ). Ten soft jest skopany do granic możliwości. Co dziwne od wczoraj nie mogę też skorzystać z oprogramowania samego bluetootha (wczesniej jak najbardziej było można obejść PC Studio w ten sposób).
Nie wiem w czym problem. Będę to w najbliższych dniach ustalał. Jak ktoś będzie szybszy niech da znac o co biega. :roll:
no to najpierw zainstalowałem od nowa sterownik i coś zaczeło drgać ale nadal nie mogłem plików przesyłać nacisnąłem ustawienia (nie znam się na angielskim 8) )i naciskałem to co mi intuicja podpowiadała i to co mogło dać coś sensownego :lol: a tutaj tak się ucieszyłem bo zaczęlo działać
Też mi się tak wydaje,przy pierwszym połaczeniu należy w telefonie podać kod i ten sam powtórzyć w kompie.A jeśli usuniesz z komputera pewien katalog “bluetooth” to też będziesz musiał powtórzyć.
Swoją drogą zauważyłem że najlepiej wpiswać kody zabezpieczające