Problem z buttonem


(Dny15) #1

Zrobiłem sobie button programem 3D Visual Button Editor. Ale nie wiem jak to teraz mam do strony "wsadzić". To zapisuje się jako .3bt no i nie wim co z nim zrobić?? :? hm??


(Piotrek Płatek) #2

zapisz jako gif :slight_smile: wtedy osadzisz

[/code]

(Dny15) #3

Próbowałęm zapisać jako jpeg ale i tak nic nie dało. Podgląd niedostępny, a przeglądarka też nie wyczytuje:/. Jak teraz zrobiłem z gifem to to samo :frowning:


(system) #4

jak to nie działa? wygenerowałeś ten button do pliku *.gif, podstawiasz do strony i nic? jeśli tak - to gdzieś zrobiłeś błąd, ale żebyśmy wiedzieli gdzie, to musisz napisać o co dokładniej chodzi :wink:


(Dny15) #5

Ja to zrobiłem tak że podczas zapisywania Edit properties , save tamplate i tam daje str.gif i daję zapisz :?

To co robię źle??

Złączono Posta : 13.02.2006 (Pon) 17:47

A sorki już zrobiłem.

Dałem

Export to file

Złączono Posta : 13.02.2006 (Pon) 17:55

Ale teraz mam coś takiego że obrazek jest rozmyty i przykryty częściowo napisem DEMO. To to oznacza że muszę mieć pełną wersję?? :?


(system) #6

tak


(Dny15) #7

A on rozumiem, że nie jest darmowy.

To może macie jakiś darmowy program do tworzenia buttonów?


(Piotrek Płatek) #8

niedawno był takie temat bodajże Patrixa , poszukaj. Tam ułożylismy dobry zestaw do tworzenia buttonów


(Czerwony Wiatr) #9

Bardzo dobry darmowy i prosty jest free web buttons wpisz se w google to znajdziesz


(Dny15) #10

hmmm no tak, ale ja chciałbym taki bardziej z gotowymi takie coś właśnie jak oferuje 3D Visual Button Editor. Myśłem o Free web buttons ale nie wiem skąd ściągnąć:( Szukałem w google, ale jest tylko żeby ściągnąć z Basic Ftp (bo na komie nie mam nic kasy żeby ściągnąć z premium :-x ) a z teog nie chce mi sie włączać :? Nie wiem czemu :? Jakoś tak dzisiaj.


(Piotrek Płatek) #11

free web butons jest beznadziejne. Praktycznie zero możliwości konfiguracji :confused: