Problem z Call of Duty 2

WItam !

Mam Athlona 2500 XP 512 ram Radeon 9600 pro i nie wiem dlaczego mam klopoty z grafą.

Tzn wszystko niby jest ok ale jak tylko pojawia sie duza ilosc dymu z granatów to zaczyna przycinac sie dzwiek oraz obraz tak ze prawie nie moge sie ruszyc.

jakies pomysly ?

aa w demo mialem ten sam problem

A na jakich detalach grasz ?

na NORMAL - gra nic nie przycina nawet na HIGH ale jak zobacze dym to jest masakra

pewnie koleś sie dusi od tego dymu,i się zacina :wink:

Mam Radeon 9250 i demko szło płynnie :wink:

To musi być kwestia sterowników, jakie masz ?

:shock: to nie była głupia dogaduszka :wink:

No dobra ale tak na serio,to może być to wina sterowników karty graficznej i/lub dzwiękowej.

U kumpla było tak że przycinała mu się jak działa się akcja,dużo strzałów itp. ale kompa ma bardzo silnego,najnowsze sterowniki powinny pomóc.

Miałem tak samo .

Wejdz w ustawienia gry i zmien DIRECTX 9 na DIRECKTX 7 i bedzie smigać na full detalach , ja tak zrobiłem i sam się zdziwiłem. Ze wystarczyło to zmienić.

Pozdrawiam

faktycznie to byla wina sterownikow sciagnalem najnowsze ATI i pomoglo. dziekuje

Witam!

Mam problem z call of duty 2. nie wiem, co sie dzieje, ale moj naped nie odczytuje gry. opcja autorun nie dziala, a gdy w moim komputerze klikam na ikonke to wyswietla sie informacja: to nie jest prawidłowa aplikacja systemu win32.

Co mam robic? Moj naped dvd jest sprawwny, bo inne gry i filmy chodza…

Prosze o szybka odpowiedz, bo bardzo mi zalezy zeby sobie pograc… jestem fane,m tej gry!

Odpowiadajcie na forum albo na gkgon13@neostrada.pl

wez przeinstaluj gre moze to pomoze

Ale chodzi wlasnie o to, ze nie mam jak zainstalowac, bo naped nie odczytuje pliku setup.exe!

gkgon gra orginalna ?

Widze że masz kolego pirata czy tak?

moze ktos mi pomoc, odpalam cod2 slysze dzwiek lecz obraz jest ciemny, moj sprzet to amd sempron 2500+ 1,75 ghz 512 ramu geforce 5500 fx…czy to moze byc wina sterownikow???

niestety, nie oryginalna. czy w takim wypadku nie pomozecie mi?

gkgon poczytaj kolego regulamin forum o legalnym oprogramowaniu

piracisz sam sobie radzisz - następnym razem zostaną wyciągnięte konsekwencje z tego typu tematów

Złączono Posta : 13 Listopad 2005, 18:59:57

jako, że pierwszy problem został rozwiązany, a drugi dotyczy pirata -> close