Problem z CAPTCHA

Witam

Mam problem z CAPTCHA, nie wiem jak to opisać, ale się postaram.
Gdy już mam wybrać obiekty np. “wybierz samochody osobowe” to wybieram i po wybraniu jednego ze zdjęć pojawia się ptaszek i pojawia się kolejny obrazek i mogę tak robić w nieskończoność, jak to naprawić?
image
image
image

Sprawdź czy na trybie prywatnym ten problem występuje. Jakiej przeglądarki używasz?

1 polubienie

Google Chrome; Problem jest w Launcherze gta v.

Przecież musisz wybrać wszystkie obrazki z samochodami a nie tylko jeden.

Ale to był tylko przykład przeczytaj ze zrozumieniem :expressionless:

Wolniej zaznaczaj, też czasem muszę z 3 razy wypełniać bo niby znaki nie są drogowe albo zaznaczyłem kwadrat co ma minimalnie znak drogowy w sobie czy niby auto / droga / autobus nie był autem / drogą / autobusem.

Jak masz problem z autami / drogami / samochodami osobowym to może pomijaj te ankiety i czekaj na inne (np. witryny sklepowe czy te znaki drogowe (przy nich patrz jakie zaznaczasz i najlepiej w praktycznie w pełni z fragmentem znaku)).

Co do pojawiania się w nieskończoność to najczęściej wystarczy zaznaczyć 4 auta osobowe / drogi / autobusy - jak ciągle widać osobówki / drogi / autobusy to po jakiś 6 - 8 nie zaznaczaj może więcej (za duża ilość może jest brana za bota, że nie ma opcji kończenia klikania).

Czasem są dwa etapy, że po 4 zaznaczeniach kolejne pytanie o coś.

1 polubienie