Siema dzisiaj kupiłem CSS zainstalowałem i Zarejestrowałem konto STEAM lecz mam problem przy podłączaniu do serwera chce mi aktualizować i coś gre lecz do końca pokazane 2 godziny :x I gdy patrze w transfer jest pokazane 16b/s albo czasem wogle. I tu mam pytanie czy da sie tą gre zaktualizować gre z przeglądarki żeby coś można było ściągnąć bo to troche dziwne 16b/s na necie 1mb;/ HELP
Jak już wszedłeś na konto i wpisałeś cd-keya to musisz ściągnąć (zaktualizować) grę. Raczej nie ma innego sposobu.
No ale tera stanelo na 88% i nie chce sie dalej ściągnąć.;/
Złączono Posta : 16.07.2007 (Pon) 19:25
jeszcze ta aktualizacja to jakieś Day of defaut. Wiesz może co to?
Wszystkie gry jakie masz przypisane do konta steam muszą zostać zaktualizowane zanim będziesz mógł w nie grać, ostatnio jak ściągałem od nowa aktualizacje do CS’a i HL’a2 było tego ponad 500mega.
Nie ma niestety innego sposobu, musisz czekać
Ale jedno mnie dziwi procenty staneły na 88% a czas leci w dół więć o co loto? Kto ma racje?
Nie stanęło na 88% tylko od 88% procent się zaczyna.
Wejdź w menu view i wybierz bandwidth monitor, będziesz wiedział z jaką prędkością steam ściąga
Ja instaluje steama z płytki (mam tam CSa zwykłego i CZero), aktualizacja idzie zwykle od 96% więc to nic dziwnego.
A idzie Ci 16kB/s bo może servery steama są przeciążone
Dobra ściąga sie dalej ale nie wiem czemu ten steam zużywa 50.000 pamięci.
(alt+ctrl+del) tam tyle w zakładce procesy pokazuje. To przez to że sie ściąga czy będzie tak zawsze?;/
Ja nigdy nie zauważyłem, żeby Steam zabierał mi dużo pamięci. Teraz jest to ok 8.000 ale przyznam, że czasem 30.000.
Z 50.000 jeszcze nigdy się nie spotkałem. Być może to wina ściągania. Zobaczysz jak już będzie 100% - Gotowe.
Noo to jednak przez to ściąganie Teraz jest 8.000 Znasz może jakieś ciekawe Polskie serwery?
Złączono Posta : 17.07.2007 (Wto) 10:12
Bo z tych wszystkich nie moge znaleźć Polskich a jak znalazłem to 0 osób;/
Nie gram w CS:Source, ale z serwerami mogę Ci pomóc.
Ściągnij ten program
http://www.cs16.pl/pobierz/the_all_seeing_eye,68.html
Możesz ustawić tam bardzo szczegółowe filtry
Coś mi tu nie pasuje ten program nie znalazł mi żadnego serwera Polskiego
A dobrze poustawiałeś filtry?
Już wszystko OK dzięki ;]