Problem z CyanogenMOD 11 na galaxy s3

Witam. Przed chwilą zaktualizowałem androida z wersji 4.3.1 (CM 10.2) do wersji testowej androida 4.4 (CM 11). Instalacja przebiegła sprawnie, jednak po restarcie logo cyanogenmoda ładuje się w nieskończoność… Jak zrobić upgrade do poprzedniej wersji? :frowning:

Poprzednio instalowałem przez instalator dostępny na oficjalnej stronie cyanogenmod, nigdy nie robiłem tego inną metodą, więc prosiłbym o w miare łopatologiczne wytłumaczenie co mogę w tej chwili zrobić.

Dziękuje z góry za odpowiedź!

No to w końcu chcesz zrobić upgrade, czy zainstalować poprzednią wersję :P?

W podobnej sytuacji znalazłem się modując swoją starą X8. Najprawdopodobniej będziesz musiał zainstalować z poziomu kompa oficjalnego dostępnego Androida (Samsung pewnie ma jakiś tam swój programik na kompa i w nim powinna być opcja naprawy telefonu). Dopiero wtedy jak zainstalujesz oficjalnego Andka musiałbyś zainstalować CMa.

No chyba, że masz jakiś program w stylu xRecovery i zrobiłeś kopię zapasową tamtego CMa przed aktualizacją. Wtedy możesz włączyć menu tego programu i wczytać kopię.

Miałem na myśli downgrade do CM 10.2 … Dzięki za odpowiedź!

zagoor

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.