Problem z czułością myszy

Cześć. W Valorancie na niskim sensie myszka chodzi mi cały czas tak samo za szybko przy ruszaniu lewo prawo. Mam 400 dpi i mimo zejścia z sensa 0,55 do 0,5 różnice czuje tylko gdy biegam z kosą i robię owalne ruchy bo wtedy widzę, że chodzi wolniej a gdy już wezmę broń i ruszam na boki to znowu jest za szybko. W dodatku wydaje mi się, że ruchy myszką nie są płynne tak jak być powinny. Dla porównania ScreaM ma 400 dpi i na sensie 0,7 widać, że jemu myszka tak nie lata. Akceleracje powyłączane, instalowałem nawet MarkC mouse fix’a. Na strzelnicy płynność wydaję się większa niż na normalnym meczu. Nowa myszka g305 wireless, QcK+

Mogę dodać też, że czasem przy robieniu bhopa dostaję taką jakby mikrościnkę myszki/sensora, to samo działo się na starej myszce.

Brak w tym sensu.

No trudno jest to opisać,po prostu myszka chodzi cały czas za szybko mimo zmniejszania sensa:p

napisz proszę co to za mysz ogladam dzis najtansze myszki logitecha lub a4 tech oraz reszte
i wszystkiem maja 800 dpi conajmniej

Używam 400dpi a nie, że mam tylko 400dpi xd

Nie lepiej dać wysokie DPI, a sens mega mały? Np DPI 1600 , a sens nie wiem 0.3 albo mniej?