Problem z czytaniem filmów przez SubEdit Player

Witam was drodzy panowie i panie.

Aby nie przedłużać oraz nie spamować przejdę od razu do setna. Po dwukrotnym powrocie dysku do stanu fabrycznego w laptopie, ostatnio mam problem z poprawnością odtwarzania filmów w SubEdit Player. W Clasic Media Player, wszystkie filmy mi chodzą a w SubEdicie nie. Nie ważne czy instalują kodeki z serii Vista Codek Pack jaki K-Lite Codek Pack, w SubEdicie nic mi nie działa. Po instalacji kodeków robię też instalację takich dodatków jak Quic Time Alternative, oraz Real Alternative i dalej SubEdidt Player nie chce mi chodzić.

Jednakże jeśli sprawdzę brakujące kodeki w programie o nazwie GSpot pokazuje mi brak kodeka DIV 3, nie zależnie od filmów. Próbowałem też przeczyścić komputer za pomocą Odkurzacza z filtrów po byłych kodeka, ale rezultat pozostaje taki sam.

Jeśli ktokolwiek miał już taki problem proszę o post z odp. Również w miarę możliwości prosiłbym o podanie paczki kodeków które najlepiej współpracują z Vistą, system 34 bity. Jak już wspominałem dwa razy musiałem przywracać dysk do stanu fabrycznego , więc kodeki z jeszcze poprzedniej konfiguracji nie powinni się uchować. Naprawdę w miarę możliwości proszę o pomoc. Ponieważ w innych odtwarzaczach filmowych wszystko pięknie chodzi, tylko nie w SubEdicie :smiley: :smiley:

Jeszcze o takim systemie nie słyszałem.

A próbowałeś pobrać nową wersję subEdita?(oczywiście usuń wcześniej starą i wszelkie ślady po niej) proponuje równie dobry zamiennik, jakim jest Bestplayer

Odinstaluj wszystkie kodeki, zrestartuj system i zainstaluj te http://www.cccp-project.net/