Witam , mam problem z deamon tools … Wyskakuje mi : Unable to add adapter.Device problem 39..
wiem że oznaczo to że nie mam zainstalowanych sterowników… i że powinienem zresetować kompa i jeszcze raz zainstalowac deamona… ale to nie działa , dziwi mnie to że przestał działać nagle tzn. wcześniej nie miałem z tym żadnych problemów…
ściągnąłem też inne wersje i też nie działały… bardzo proszę o jakąś poradę co z tym zrobić…
hmm…no wiesz zastanawiałem się nad tym , ale myśle że nie ma sensu ich sciągać bo wina nie jest w programi ale chyba w komputerze no nie , bo jak mi inne wersje nie działały… sam nie wiem … :?
spróbuj odinstalować jeszcze raz Deamon Tools ,potem- start-wyszukaj-wpisz Deamon Tols-zaznacz szukaj w ukrytych plikach i folderach-co znajdzie usuń ręcznie-przeczyść kompa i rejestr programem typu CCliner - ściągnij ten program:http://www.duplexsecure.com/en/downloads - zainstaluj i uruchom - restart kompa-zainstaluj Deamon Tools - i mam nadzieję że będzie działać. :lol:
No no to mogę sobie tylko wyobrazić to '‘śmietnisko’'w twoim komputerze jeżeli nie czyściłeś go nigdy!
Pierwsza rzecz po odinstalowaniu czegoś z komputera to czyszczenie dysków,rejestru i defragmentacja! Polecam też program Revo Unistaler w którym można odinstalowując coś zaznaczyć jak głęboko ma program szukać pozostawionych śmieci po danym programie.
TuneUp 2007 … RegSupreme Pro 1.8.0.472 (ale on jest płatny…) …Odkurzacz (ale jest dla bardziej zaawansowanych użytkowników)… z tej listy to chyba on najlepszy ale … ja się nie znam,
Tak ten CCliner-sam używam-używałem odkurzacza-też dobry program , ale czasami trzeba go aktualizować-z czym jest czasami problem.Reszta typu Tune…jest płatna . Więc zainstaluj CCliner-prosty w obsłudze-i jak czyści rejestr to tworzy kopiewie więc w razie czego można to cofnąć jak będzie jakiś problem(ale nigdy czegoś takiego nie miałem)
no tak… ale jak dawałem pobierz no to nic się nie chciało pokazać… ale żaden problem już usunełem… zresztą on był do kasowania takich rzeczy jak zakładki w mozilli …
zainstalowałem i pisze… "nie znaleziono problemów " już … po tym rejestrze… i teraz co zrobić? bo jest tam jeszcze taka inkonka pędzla Cleaner - ANALIZA i URUCHOM CLEANER