Witam!
Moj system to Windows XP Professional…
Na liście w Dodaj/Usuń Programy mam tylko kilka programów… mimo że zainstalowane mam dużo więcej i wiem że powinny tam być… :o Mozna coś z tym zrobic??
Pozdrawiam
Witam!
Moj system to Windows XP Professional…
Na liście w Dodaj/Usuń Programy mam tylko kilka programów… mimo że zainstalowane mam dużo więcej i wiem że powinny tam być… :o Mozna coś z tym zrobic??
Pozdrawiam
nie wiem z czego to wynika, ale jeśli cię to uspokoi - u mnie też jest taka sytuacja generalnie nie przejmowałbym się tym
To mały problem. Poza tym niektóre programy nie tworzą wpisów w liście dodajusuń programy.
Powiem więcej - zdecydowana większość zainstalowanych programów nie jest wciągana na tę listę!
Wystarczy posłużyć się w razie czego np. wypiską z progsa JV 16, RegCleaner’a czy innych tego typu podobnych - by zobaczyć, co właściwie mamy na stanie!
Jeżeli natomiast Twoje pytanie - mister_wojtek - miałoby służyć jakiejś trosce, jak sobie radzić np. z ewentualną deinstalką w tym przypadku… to oczywiście szukamy w folderze danego progsa ikonki pn. “uninstall”, która nam wszystko załatwi.
I tu jest właśnie problem… w JV 16… takze widac tylko tyle programow ile jest na liscie w “dodaj/usuń” :roll: w “Add/Remove Plus! 5.0” takze… wiec chyba cos sie pochrzaniło w rejestrze… bo tej garstki programow ktora jest na liscie w “dodaj/usuń programy” nie da sie nawet odinstalowac… nie ma przycisku “zmien/usuń”… :roll:
czy zdecydowana wiekszosc to nie wiem… ale wiem ze te programy ktore instalowalem powinny byc na tej liscie… bo zawsze byly… więc cos jest chyba nie tak… :lol:
Dziwne ale teraz programy ktore instaluje… zaczynają wchodzic na tą liste… :? jest nawet przycisk “zmien/usun”… jednak w poprzednio instalowanych programach tego przycisku nie ma… 8) Moze stało sie tak za sprawą dzialania jakiegos wirusa ktory teraz zostal usuniety…? :?
Oczywiscie to nie stanowi jakiegos wiekszego problemu bo programy mozna odinstalowac wlasnie szukając ikonki uninstall…
Jak system ci pracuje to narazie daj sobie spokój. Zainstalowane programy zawsze można odinstalować. Moim zdaniem coś ci się pomieszało w systemie.
pozdrawiam