elo… a więc tak jak w tytule mam problem z wielofunkcyjną drukarką HP… . A polega on na tym że drukarka zaczeła mi słabo drukować i myślałem ze kończy się już tusz a więc napełniłem i wydrukowałem 2 strony (jakość sie nie polepszyła). Po wydrukowaniu tych 2-uch oto stron “testowych” drukarka odrazu staneła i stroi nie reaguje na żadne przyciski tz. wszystkie do góry a więc takie jak: anuluj/wznów , zwykly papier…, jakość, kop. czarne , kop. kolorowe , skanuj, CZyli jednosłownie mówiąc wszystkie… Jednak działa przycisk “włącz-wyłącz” … Próbowałem juz odłączania z zasilania… poprawiana pojemników z tuszem… i teraz jeste bez drukarki… bardzo proszę o szybką odpowiedz co mogło sie stać… z góry thx…
Spróbuj ściągnąć program “dos.prn”
Spróbuj zmienić kartidże na nowe, przeinstalować sterowniki (albo spróbować coś odkserować za pomocą przycisków na drukarce uprzednio odłączając ją od komputera).
Jak to nie pomoże - sprawdź czy masz jeszcze gwarancję lub czy nie minęły jeszcze 2 lata od zakupu drukarki. Jeśli tak - składasz reklamację.