Mam drukarke lexmark z 25 kupilem wlasnie uzupelnilem czarny pojemnik. jak chce drukowac to nic mi nie drukuje biala kartka. drukarka lezala na strychu okol 3 miesiecy co to moze byc i jak to naprawic prosze o pomoc
a zainstalowales do niej sterowniki?? 8)
tak zainstalowalem wszystko!!
zobacz czy drókuje kolory 8)
nie drukuje kolorow ja chce tylko czarny tekst wydrukowac co z zrobic czy to moze byc blad kiedy mi napelniali tusz???
zobacz w panelach sterowania drukarki i zobacz czy sie wszystko dobrze zainstalowalo
wszystko pisze ze jest dobrze zainstalowane
moze tusz zatwardnial???
a co zrobic zeby go jakos poruszyc???
Hmmy… ja to bym poszedl do sprzedawcy tuszu i bym sie go spytal czy ten tusz jest dobry :mrgreen:
ja go uzupelnialem ale drukarka dlugo byla nie uzywana przynajmniej pol roku. Co mam zrobic zeby jakos ten tusz poruszyc aby stal sie plyny lub cos takiego
a ile kosztuje taki tusz??? bo ja bym se nowy kupil
ja za uzupelnienie dawalem 25 zl a co moge zrobic zeby mi to drukowalo??? czy to zastyglo i jak go poruszyc??
uzupelniles za pozno tusz w kartridzu wysechl i teraz trzeba kupic nowy lub podrube :lol:
istnieje pare sposobow, jednym z tych ktore ja probowalem to polozenia kartridza na namoczana w wodzie wate najlepiej na jakims spodku i odczekanie pare dni, mi pomoglo chociaz w twoim przypadku chyba jednak za dlugo drukarka nie pracowala.
Sprawdź w „panelu” programu. Wydrukuj stronę testową, wyrównaj głowicę, wszystko masz w podpowiedziach
mam bardzo podobny problem z lexmarkiem z 23 drukarka nie uzywana dlugo i nie wie mbo nie drukuje a poziom tuszu jest na maxa w co absolutnie nie wierze wiec nei wie mco t oza opcje …
wsadź kartidź do wrzącej wody i poczekaj, mi pomaga jak tusz zaschnie