Problem z drukowaniem

Witam, mam poważny problem z drukowaniem, mam drukarke HP deskjet D1460 i nie wiem jak ustawić żeby na całą kartkę drukowało mi. Właśnie mi się wydrukował obrazek na 1/4 całej kartki, czyli 1/4 obrazka. I nie wiem co z tym zrobić.

HP ma specjalny program(właściwie to instaluje się to razem z oprogramowaniem i sterownikami do hp) do drukowania zdjęć.Sprawdź w nim.

Pazdzioch2 ,

Rejestrując się na niniejszym forum zobowiązałeś się przestrzegać jego regulaminu. Niestety, w tym momencie łamiesz go nie tytułując poprawnie tematu. Proszę więc zapoznać się w pierwszej kolejności z całym regulaminem forum, a następnie używając przycisku zmien.gif

W przypadku zignorowania prośby temat poleci do śmietnika oraz mogą zostać wyciągnięte konsekwencje w postaci ostrzeżenia.

Prawdopodobnie to kwestia rozdzielczości wydruku. Możesz na siłe ustawić wydruk na całej kartce ale pewnie będzie strasznie rozciągnięty. Spróbuj ustawić odwrotną orienrtację wydruku (niech drukuje wszerz a nie wzdłuż kartki jak to robi się domyślnie). To ten sam problem który sprawia że nowe filmy zajmują tylko pół ekranu na telewizorach bez panoramy :slight_smile:

Ja /cenzura/ jaka jebana drukarka, nawet zwykłego tekstu z notatnika nie wydrukuje, ja /cenzura/ co za świat. /cenzura/ w usd tej drukarce.