Witam kolejny dzień kolejny problem a chodzi tu oto miałem stary dysk twardy dałem dla kolegi żeby mi wrzucił na niego kilka rzeczy i wrzucił kiedy podłączam dysk działa i kiedy otwieram jakiś folder na nim bądź chce skopiować na dysk właściwy nic komputer sie muli jak szalony i nadal nie idzie odczytać danych z dysku nie mam pojęcia o co chodzi przedtem działało poprawnie resetuje komputer odłączam stary dysk i komp dalej muli w czym problem jak go uniknąć czy to wina jakiegoś wirusa no porostu
Jeżeli tak się dzieje z podłączonym starym dyskiem, to moze być poprostu objaw jego kresu… jeżeli zaś dzieje się tak nawet po odłączeniu i komp nadal chodzi wolno, to już jest trochę bardziej dziwne…
spróbuj zrobić porządek na dysku,sprawdź wolumin w poszukiwaniu błędów,defragmentacja,a najlepiej zacznij od przeskanowania programem anty wirusowym
Opisze to dokladniej na poczatku jak wlaczam komputer to nie idzie nic zrobic bo tak wolno chodzi po oklolo 5-10 min komputer dopiero zaczyna normalnie pracowac