Problem z dzwiękiem na win7 64bit


(Smokukg1) #1

Witam.

Mam problem z dźwiękiem na win7 ultimate 64bit. moja płyta główna to GIGABYTE P55M-UD2 zainstalowałem sterowniki z płytki i nadal lipa nie dziącha ściągnąłem z neta niby aktualne sterowniki ale nie mam pojęcia czy to to POMOCY!! Znalazłem jakieś tam tematy w których wyjaśniają/pomagają innym że trzeba odinstalować dotychczasowe sterowniki zassać aktualne z neta zainstalować i powinno dziąchać po mimo to nadal nie trybi po za tym przy sterownikach które mam na płytce przy opisie tj. Realtek 8111/8168 LAN Driver for gigabit(Windows 7)(Installed) i Realtek HD Audio Driver(Installed) ale wszystko co robiłem nic nie dał dlatego proszę was o pomoc może trzeba wejść gdzieś w jakies ustawienia systemowe bo w ustawienia Realteka wchodziłem sprawdzałem i niby wszystko jest OK więc proszę was o pomoc mam nadzieje że któryś z was mi pomoże z góry dzieki.


#2

smokukg1 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif


(Edmunt) #3

Zainstaluj sobie sterownik Realtek High Definition Audio R2.41 ze strony realtek


(Smokukg1) #4

zassałem i zainstalowałem i Dzięki ale niestety nadal nie mam dźwięku ;/

z tym ze znalazłem coś dziwnego ale nadal nie wiem o co chodzi ;/ ani jak to naprawić ;/

nawet gdy wchodzę w menadżera urządzeń wchodzie w ten dzwięk prawym wyszukaj aktualne sterowniki i zaktualizuj wyskakuje ze posiadam aktualne sterowniki dla tego urządzenia ;/