Problem z edytorem rejestru

Witam. Kiedu chce otworzyć plik o formacie .reg wyskakuje mi taki błąd Nie można zaimportować D:\simsy4\The Sims 4 Seasons\Language.reg błąd przy dostępie do rejestru . Jak mogę to naprawić? Mam windowsa 10

1. Czy otwierałeś ten plik w notatniku? Ważne jest, aby wprowadzał te zmiany, których oczekujesz.
  2. Czy działał na innym komputerze/systemie? Może mieć niepoprawną konstrukcję.
  3. Jesteś pewien, że jest bezpieczny? Błąd przy dostępie, możesz uruchomić z Uprawnieniami Administratora, ale nadal musisz wiedzieć to co w pkt. 1

Otworzyłem właśnie w notatniku i wprowadza to czego oczekuje. Nie sprwadzałem na innym systemie bo nie mam takiej możliwości. Więc co mam teraz zrobić? Coś z tym administratorem? Mogłbyś po kolei napisac co mam zrobić?

1. Jeśli plik reg wprowadza jedną zmianę to możesz to ustawić ręcznie.
  2. Jeśli chcesz uruchomić plik mimo to, kliknij na nim prawym myszki i wybierz uruchom z Uprawnieniami Administratora

Musze go uruchomić ale nie mam niestety uruchom z uprawnieniami. Po kliknieciu prawego mogę tylko nacisnąć “scal” później “edytuj”, “drukuj” i tak dalej. Co z tym zrobić?

Prawym Myszki na Start
Wyszukaj
Wpisz regedit i wybierz

Pojawi się okno Regedit i wtedy
obraz
i wskaż plik .reg

Oooo działa!!! Wielkie dzięki !!! :slight_smile:

1 polubienie