Dzisiaj zainstalowałem nowego BIGPACKA 8.3 i przy ładowaniu mapy wyskakuje mi błąd:
Cache_TryAlloc:2506032 is greater then free hunk
Czy ktoś wie co zrobić?! :?
Dzisiaj zainstalowałem nowego BIGPACKA 8.3 i przy ładowaniu mapy wyskakuje mi błąd:
Cache_TryAlloc:2506032 is greater then free hunk
Czy ktoś wie co zrobić?! :?
jaka to mapa ? Mógłbyś podać mi linka do tego big packa bo coś nie moge go znaleźć.
Na każdej mapce. :? I jeszcze w 8.0 i 8.1 i 8.2 tak samo jest! A co do linka to: http://rapidshare.com/files/45266504/BigPackv8.3.rar.html
no więc pobrałem tego niby bigpacka i informuję cię iż big pack do ecx to nie jest. Przeinstaluj grę. (big pack to zwyczajne archiwum rar zawierające folder models, core, sound, sprits i je się podmienia zamiast poprzednich). To co zainstalowałeś to jakieś dziwactwo, od kiedy przy instalacji czegoś jest zdjęcie psa, to już jest podejrzane, może to plik nieszczący grę, niewiem, ale napewno przeinstaluj gre.
Czyli tak: To nie jest plik niszczejący grę, ponieważ Black Lotus(twórca bigpacków) postanowił w instalce to zrobić. Możesz mnie sprawdzić zainstaluj to w pustym folderze i masz te foldery(models, core, sound, spirites)
gargamel to potem skopiuj te pliki do esf i powinno smigac 8)
Złączono Posta : 30.07.2007 (Pon) 14:19
Jamam teraz problem wrzucilem sobie big paki 8.0 i 8.1 i brakowalo mi pliku VegetassjGoku skopiowalem pierwszy lepszy model i myslalem ze bedzie OK al enie wyskakuje mi blad przy stawianiu serwera Cache_TryAlloc:1757136 is greater then free hunk ;/
Złączono Posta : 30.07.2007 (Pon) 14:34
Po przeinstalowaniu dalej to samo
potrzebny jest jeszcze v8.2. Skąd pobrałeś big packa? Z forum esf.livenet.pl ? Tam też jest ten plik i go trzeba wkleić do models/player i evolution.
nom z tad
8.2 nie zdazylem bo zamkneli forum ;/
Mam chyba podobny problem do ciebie fiłek tylko mam inne cyferki.
Jak chcesz jakiegoś bigpacka fiłek to mogę załatwić(jakoś) :mrgreen:
gargamel mam wszystkie big packi od 4.9 do 8.1 8)
i ne wiem w czym polega blad … ;/
jest jeszcze 8.2 i 8.3. Zauważłem, że mam ten sam błąd ale to występuje tylko kiedy zakłada się serwer do neta. Ja zakładałem na lan dlatego nie wiedziałem o tym. Grajcie przez hamachi ja tak gram albo dołączam do serwerów już istniejących w internecie.
Ale ja chce potrenowac … ;/ ^^ czyli trzeba zalozyc serwa na hamachi xD
Moze taki serwik dla Userow forum DP ?
Mógłbyś powiedzieć jak się zakłada serwer na HAMACHI?
Zainstalowałem i co dalej bo nie jestem obcykany tutaj
gargamel włączasz hamachi ,jeżeli nie masz utwożonego konta to zob je , potem dajesz utwórz nowa sieć badz dołaczasz do utworzonej
gdy zrobisz już sieć wlaczasz ESC ECX RC2 dajesz create serwer i nie zapomnij zafajkowac Lan game.
Jak się robi nowe konto?
Co to znaczy?
Przy 1 wlaczeniu hamachi trzeba utworzyc konto zrob je . Jeżeli dobrze pamiętam to jest tam dokładna instrukcja
Zaznacz
Ja tez mam problem po zainstalowaniu ESF ECX RC2 wyskakuje mi Cache_TryAlloc:2506032 is greater then free hunk nie wiem co robić.
Pisać na forum lub na moim gg36963985