Problem z filmami


(Dzidzios) #1

Mam taki problem ze jak wloncze film przez jaki kolwiek odtwarzacz np przez Vplayera i wszystko elgancko oglodam a potem jak wyloncze Vplayera to wysakkuje blod na srodku i nic nie mozna zrobic tylko zrestartowac kompa ;/ . Plz pomozcie pisze dzidzios@op.pl albo gg. 4878873


(Mithnick24) #2

Napisz jaki to blad "wyskakuje".I mała prośba pisz po polsku,bo ciężko cię zrozumieć.


(Madafaker) #3

..."jakikolwiek odtwarzacz"...

Napewno ??

Przy oglądaniu innymi odtwarzaczami też Ci się komp wiesza ??

Tak jest przy każdym filmie ??

Coś to dziwne :?


(Dzidzios) #4

Tak jest z kazdym odtwarzaczem . Gdy skocnze oglodac film i wylanczam odtwarzac i wtedy wyskauje blod. nazwa (niepamietam jaka) .dll


(system) #5

zainstaluj system od nowa. Myśle że jeśli tak sie dzieje z każdym odtwarzaczem to windows sie skopał. Próbowałeś AllPlayer-em?


(Dzidzios) #6

dopiero co wina przeinstalowywalem ;/ nie z allpalyerem nie probowalem :lol: a ten bląd to kernel32.dll i juz mnie ******** ostro ********. :evil:. Ale jak odpale odtwarzacz i nie wloncze zadnego filmu to po jego zamkniecu nie ma tego błedu ;/

:oops: :oops: :oops:

UpDate:

fiesta


(system) #7

Na tym forum nie używa sie wulgaryzmów :twisted:


(Gajowa) #8

1-Wygląda to na uszkodzenie tej biblioteki,oczywiście można to naprawić,ale z drugiej strony KERNEL to po angielsku "jądro",więc w związku z tym czy nie masz problemów [komunikatów]przy starcie i zamykaniu windy?

2-może to byś też działanie wirusa

http://www.mcse.helion.pl/index.cgi?id=577&t=item