Problem z filmem


(system) #1

chce sobie włąńczyc film i mi wyskakuje coś takiego.

9416a4511e23b4ccm.jpg

próbowałem w innym programie i to samo :frowning:


(x-awier) #2

Zdaje się, że film jest uszkodzony.

Spróbuj ściągnąć i odpalić ten film Allplayer'em (dostępny na vortalu) :slight_smile:

Ściągnij również kodeki http://www.dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=301&t=36


(Die Eye) #3

Ja myśle, że to wina niepoprawności kodeków :slight_smile:


(Mayster X) #4

jakie masz kodeki ??

jeśli film jest dobry to jest bardzo możliwe :slight_smile:


(Miniuka) #5

przeinstaluj kodeki


(system) #6

kodeki ogólnie mam dobre (chyba bo inne filmy dzialaja) i pierwszy raz jak ten film włąńczylem to bylo dobrze i drugi raz sie nie wlanczyl a kodeki mam K-Lite Codec Pack 2.67 Full i mam tez QuickTime ale nie wiem czy to codec

Złączono Posta : 29.06.2006 (Czw) 22:23

przeinstalowalem kodeki i nic nie dalo!! :frowning: a film na 100% dobry


(Mayster X) #7

przeinstalowałeś tylko paczke K-Lite?? proponuje zamiast tego zestawu zainstalować np. ffdshow ponieważ K-Lite może wywoływać błędy, w tym odtwarzacza. Możesz spróbować jeszcze tryb zgodności playera.


(system) #8

coto jest?? to tez jakies kodeki??


(Mayster X) #9

Prawoklik na skrót > Właściwości > Zakładka "Zgodność" > Zaznacz "Uruchom ten program w trybie zgodności z ... ''


(system) #10

ale na jaki skrót

tak ale wyinstalowalem tez QuickTime

Złączono Posta : 30.06.2006 (Pią) 9:25

ok wyinstalowalem k-lite a zainstalowalem ffdshow i jest juz wszystko dobrze. a zawsze uwazalem ze k-lite to dobre kodeki..... a moge teraz zainstalowac to Quicktime?? nic nie bedzie sie gryzlo??? ps. dzieki za pomoc


(Mayster X) #11

myślę że teraz można

proponuje dodatkowo poczytać :

:arrow: http://www.searchengines.pl/phpbb203/in ... topic=5525

... :spoko: