Cześć Może już jest wątek tego typu, bo nie raz się już się z takim tematem spotkałam jednakże nigdy nie był identyczny jak mój.
Więc Odtwarzacz MP3 Denver MPS-203C, po pól roku użytkowania, przestał działać. Przy ładowaniu czerwona lampka[która oznacza ładowanie] znika tak jakby odtwarzacz już był naładowany. Ale jak odłączam od komputera[MP3 ładuje się poprzez USB] i włączam działa jakieś 10 min. Kiedy chcę zgrać jakąś muzykę wtedy po przeciągnięciu plik normalnie się kopiuje, ale potem jeśli np. chcę usunąć wyskakuje “nie odnaleziono pliku”. Jak chcę sformatować normalnie prawym na dysk formatuj, wyskakuje komunikat “System Windows nie był w stanie dokończyć formatowania”. Próbowałam także poprzez zarządzanie dyskami… Również nie działa. Jednakże nie można usunąć parycji, a po formatowaniu wyskakuje " Formatowanie nie skończyło się pomyślnie". Tak więc chyba przez Windowsa nie da się tej MP3 sformatować. A i system plików Jest FAT32, a pojemność 2GB. Powiedzcie mi, co ja mam zrobić? Pozdrawiam Shadow.