Wiem że ten temat zostanie wyciety, co bedzie tylko potwierdzeniem prawdziwosci moich słów, ale na tym forum za mówienie prawdy wycina sie posty. Takze chetnie bym sie z niego wypisał.
Zaczynasz temat ,to go skoncz i napisz konretnie o co Ci chodzi.To tak jakbym napisal ze mam problem z kompem a niech inni mi powiedza jaki.
Jezeli masz konkretne zarzuty to je postaw.
Pozdrawiam
Chodzi mi konkretnie o temat: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=62229 w którym extreme pyta sie o darmowa wersje winavi po czym hiroaq odpowiada ze sa do pobrania full wersje podajac linki. Linki sa do tych stron z których extreme pobrał juz triala. Ja wiec zaznaczyłem ze te linki sa złe, bo jest to licencja shareware, wiec trzeba kupic fulla a nie jest on darmowy. Wiec napisałem to by nie wprowadzac extrema w błąd - w zwiazku z tym mój post został wyciety - nie pierwszy raz za prawde mój post zostaje wyciety.
Dlaczego w takim razie nie uderzysz z tym problemem od razu do moderatora tego dzialu lub admina,powiedz mi kto jak nie Oni moga to wytlumaczyc?
Moze wytlumacza jaka popelniles zbrodnie.
Pozdrawiam
Jak Ci już napisałem na PW nie wiem, kto cokolwiek kasował, ale ja żadnej logiki w tym co napisałeś nie widzę
Owszem podaje linki do wersji trial:
Ale zaraz potem odsyła do producenta po pełną wersję:
Jako że aplikacja jest płatna i nie ma pełnej wersji darmowej i nie dołączającej do obranianego materiału reklam, jego sugestie uważam jak najbardziej za prawidłowe.
Przy poście nie było nic manipulowane przez hiroaqa bo nie ma adnotcji o zmianie, więc nie wiem po co Twoje boje o wolność i demokrację na forum i kolejna burza w szklance wody o nic :roll:
Od pilnowania porządku są tutaj moderatorzy, a Twój post jako że nie wnosił nic nowego do tematu został przez moderatora skasowany. Czy naprawdę aż tak trudno to zrozumieć :? :? :?
Ja bym tego problemem z forum nie nazwał :?
Nie ma sensu, żeby tu wisiał
update:
Może założyć dział “Skargi na moderatorów - nie znam regulaminu i ich działania wydają mi się dziwne”
No i chyba zainicjowałeś trzystronicową co najmniej dyskusję pt “czy może by serio takiego działu nie wprowadzić” która tu zaraz wyrośnie o ile nie zamkniecie tego tematu
Swoją drogą trafiam czasem na działania moderatorów które wydają mi się dziwne mimo że znam regulamin. Tutaj opisuję przykład. Nikt się tam jakoś nie kwapi z komentarzem…
Faral pokaż mi zapis na forum obligujący mnie do odpowiedzi na prowokacje ze strony userów (np. takie jak Twoja). Mam ochotę odpowiadam, nie mam milczę.
Ot i cała filozofia. 8)
Nie ma takiego. Ale ja nie żądam odpowiedzi powołując się na jakieś paragrafy. Ja proszę o rozwianie moich wątpliwości. Proszę publicznie bo proszenie prywatnie (nie Ciebie oczywiście, tylko bezpośrednio zainteresowanego) nic nie dało. Z reszą już nieaktualne, Monczkin sie wypowiedział - wystarczy mi.
A prowokacja, rzeczywiście chyba z tego wyszła Choć zamiar początkowo miałem inny, szczerze. I za to sory.
Przyznam szczerze, że nie bardzo rozumiem rozwój tego tematu :?
User juveziom0 założył temat o nazwie Problem z forum Wchodząc do tego tematu sądziłem, że chodzi o jakieś techniczne lub temu podobne problemy z forum. Okazało się, że to juveziom0 ma problem a nie forum. Z samej treści posta wynika natomiast że jedynym kłopotem tam przedstawionym jest to że :
.
Wynika z tego że autor chce sie “wypisać” z forum tylko nie wie jak.
Wydaje mi się, że najprostszą metodą jest usunięcie adresu forum z listy w “ulubionych” i zaprzestanie wchodzenia na tę stronę.
Tymczasem temat znowu rozwija się w kierunku oceny pracy moderatorów mimo, że takich tematów (aktualnie rozwijanych) jest już kilka.
Całe szczęście, że jest to dział “Na luzie”
W Polsce prawda nigdy nie była mile widziana, szczególnie gdy nie jest na reke innym osoba, tak samo jest z tym forum.
juveziom0 co ty gadasz. Człowieku o co Ci chodzi ?? O jednego posta, którego ktoś wywalił bo był zbędny ?? Gdyby Twoje “przemyślenia” miały odrobinę racji, to Twoje konto już dawno by skasowano, posty wywalono i ślad by nie został :?
Teraz, będziesz dookoła płakał wszystkim, jakie Cię nie sprawiedliwość spotkała :shock:
Ręce opadają
W imieniu moderatora, który to zrobił, PRZEPRASZAM CIę ZA TO. ZECHCIEJ JE PRZYJąć
Człowieku, jesteś masochistą? Ja jeśli mi się jakieś zasady na jakimkolwiek forum nie podobają, to nigdy więcej tam nie wchodzę.
W Polsce (a uwierz mi trochę rzeczy już w życiu widziałem) nie ma tak naprawdę problemu czy krytyka jest mile widziana czy dobrze, ale problem polega na tym, że nasz kraj jest zbudowany właśnie na ciągłej krytyce wszystkich i wszystkiego. Polacy mają to już we krwi, cokolwiek ktoś zrobi, jest krytykowany, jeśli nic nie zrobi to też niedobrze.
Krytykuje się naprawdę wszystko i to z jakimś takim wręcz świętym namaszczeniem, niestety nikt za bardzo nie stara się odmienić sytuacji, bo skrytykować jest dużo prościej.
Naprawdę tak trudno jest jest się dogadać? Zdaje sobie sprawę, że każdy odczuwa, że on i tylko on ma rację. Naprawdę we wszystkim można się dogadać…
Kurcze, może jednak jestem zbytnim optymistą, przecież mieszkam i żyje tutaj a nie gdzieś indziej…
Oczywiście, jesteśmy zbrojną bojówką na rzecz Mówienia Nieprawdy i Usuwania Wszelkich Przejawów Prawdy w Internecie… W skrócie MNUWPPI…
Daj tylko znać na PW, to naprawdę nie jest problemem…
Prawdopodobnie gdybym tego nie umiescil to ten post juz by dawno został usuniety. Tak wiec jest to tylko kolejny dowód na cheć wywyzszenia sie przez moderatorów.
To jest rzeczywiscie zwrot na waszym poziomie. Ja nie chce przeprosin, tylko prosze o niewycinanie postów, które nie łamia regulaminu. Jesli mój post złamał regulamin to prosze go przywołac i napisac w jaki sposób złamałem regulamin. Chyba ze post został wycety dla zabawy - co mnie wcale nie zdziwi.
juveziom0 - odpuść sobie, bo nic nie osiągniesz. Przyjmij po prostu, że tutaj tak jest i koniec. Jeśli nawet moderator łamie regulamin, to robi to z korzyścią dla ogółu, dla osiągnięcia wyzszych celów, których ty ani ja nie dostrzegamy, bo nie znamy wszystkich aspektów sprawy. To że ci wycięli post na pewno też ci kiedyś wyjdzie na dobre tylko ty teraz tego nie widzisz bo masz za krótkie rączki żeby “sięgnąć tam gdzie wzrok nie sięga”. A moderator i owszem - sięga. Tak mi to mądrze ktoś kiedyś wyjaśnił :?
Normalnie paragraf 22 :?
Gdyby post został usunięty to oczywiście potwierdziłoby to co wiesz czyli, że “na tym forum wycina się posty mówiące prawdę”.
Kiedy jednak post nie został usunięty to też robisz z tego zarzut.
Twoje rozumowanie jest tak pokrętne, że cokolwiek z Twoim postem zrobiliby moderatorzy to i tak jest źle.
juveziom0 proszę zakończ swoje męczarnie. Może wróć do swojej jedynej w tym wątku konkretnej myśli przedstawionej w ostatnim zdaniu pierwszego postu tego tematu ?
Widzę że dalej wolisz się użalać nad swoim losem biednego usera forum.
Ale jakoś do tej pory nie widzę odniesienia do mojej odpowiedzi w tym wątku :roll:
Ale po co odpowiadać, lepiej dalej pianę bić