Problem z GeForce 6600 GT a Half-Life'em 2


(Lukospol) #1

Witam :slight_smile:

Mam GeForce 6600 GT i troche dziwny problem, ponieważ w czasie grania w Half-Life 2 przy optymalnych, sugerowanych przez gre ustawieniach, tekstury mi migoczą, tak jakby zanikały na ułamek sek. Zainstalowałem najnowsze sterowniki i nic nie pomogło. Nie wiem w czym twki problem. Proszę o pomoc! !!

Pozdrawiam :slight_smile:


(Szymszejdi) #2

Mam ten sam problem na radku x1600XT, szczególnie na de_dust jest to bardzo widoczne. Lukos napisz dokładnie jaką masz konfigurację kompa, może przyczyna nie leży w karcie graficznej. U mnie nie zależy to od ustawień i jest tak zawsze. A temp na karcie mam właściwą.


(Lukospol) #3

Oto moja konfiguracja (mam nadzieje, że szczegółowa):

  • Athlon 2,36 Ghz

  • pamięć1,00 Gb DDR

  • ASUS GeForce 6600 GT

  • pl.glowna ABIT NF7-SL nVidia nForce2

To chyba tyle. Takich szczegółów jak wiatraczki itp chyba nie musze pisać :slight_smile:

A te tekstury naprawde mnie wkurzaja, nie można sie skupić na grze...


(Sam Fisher) #4

podaj temperatury twoich podzespołów komputera , sprawdzisz to programem everest , jest nawet na vortalu :wink:


(Szymszejdi) #5

No, a mój radek też jest robiony przez ASUSA, to chyba wiemy co szwankuje, pytanie teraz jak to naprawic

Złączono Posta : 08.05.2006 (Pon) 22:59

Jeszcze jakieś sugestie?


(Lukospol) #6

Moze sa jakies patche wydane przez ASUS'a??

A z temp na moim Forcie tez jest wszystko w porzadku :slight_smile:

Złączono Posta : 09.05.2006 (Wto) 20:03

SzymSzejdi no chyba nikt nam nie pomoze :frowning: Bede sie glowil nad tym samodzielnie :slight_smile: