Problem z gf7600gs

Witam

Posiadam karte Geforce 7600GS AGP i mam taki problem ze filmy mi nie dzialaja, po wlaczeniu filmu strasznie sie wiesza komp i trzeba zrobic reseta. Robilem juz:

1. Formata

2. Wgrywałem 3 rozne rodzaje kodeków

3. Instalowalem orginalne, najnowsze i starsze wersje sterownikow ze stronki nvidia.com

4. Instalowalem rowniez to na systemie czystym jak i z Service pack 2

Zrobilem wszystkie te czynnosci i za kazdym razem mam to samo.

Jedynie mi sie udalo wlaczyc film kiedy odinstalowalem sterowniki calkowicie i uruchomilem komputer ponownie bez sterownikow. Za drugim razem jak mi sie udalo wlaczyc film to z zainstalowanymi sterownikami ale musialem wylaczyc przyspieszenie sprzetowe (wtedy sie filmy tna i wogole gry nie dzialaja). Tak wiec jest cos chyba ze sterownikami, jesli ktos mial ten problem lub czytal o podobno tego typu problemie prosze cos mi poradzic

Pozdrawiam

najpier zastosuje się do Tego odisnatluj stery jak i kodeki.

ja tak samo miałem z tą kartą wgraj poprawnie sterowniki

Mam tą samą karte i miałem ten problem, zainstaluj najpierw najnowsze sterowniki do karty, a później sterowniki do płyty głównej , miałem je na płycie razem z komputerem, mi to pomogło i filmy śmigają, może i tobie pomoże…

odwrotnie kolego najpiwrw sterowniki od Mobo a pożniej stery od grafiki :wink:

Miałem je wgrane,mi zadziałało po przeinstalowaniu sterowników od płyty głównej.

ciesze sie ze wam pomoglo na tej karcie to co zrobilisice ale mi cos to nie chce pomoc :confused:

Złączono Posta : 07.10.2006 (Sob) 17:55

jeden filmik mi dziala, robiony aparatem cyfrowym reszta nie dziala