mam problem z uruchomineniem gg juz probowalam odistalowalam i zainstalowalam na nowo i dalej to samo. mam win 98 wyskakuje blad 26b30 a potem program wykonal nieprawidlowa operacje i zamyka mi gg. nawet stare gg 6.1 Pomocy bo juz nie wiem co robic juz od niedzieli nie moge z nikim pogadac na gg. skanowalam komp dwoma skanerami i czsto. juz mi rece opadaja…
Prawym na gg -właściwości --zgodność–uruchom w trybie zgodności z win98
A pomyślałeś żeby nie pisać OTów?
Jeśli aneczka77 będzie chciała porady odnośnie zmiany komunikatora to z pewnością o to zapyta.
dzieki Jagódka - sprobuje tak.
do r10 zmienialam juz na inne ale najlepiej lubie gg - przyzwyczailam sie do gg.
aneczka77 -sorry,chyba walnęłam gafę! Skoro masz Win 98 to tej zgodności tam nie da się ustawić,o ile się nie mylę ale chyba jednak tak jest.
Jedyna rada to odinstalować gg, ręcznie wyczyścić wszystkie foldery gg+wyczyścić rejestr.Masz jakiś program do czyszczenia rejestru?
Zainstalować ponownie najnowszą wersję http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=23&id=18 a jak znów będą problemy to wcześniejszą http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=23&id=1371
jak wyczyscic rejestr??
Tutaj poczytaj troszeczkę o tym błędzie
A jak czyścić rejestr ?
START -> uruchom -> Regedit -> HKEY_CURRENT_USER ->Software i usuń klucz Gadu-gadu
Zamknij esytor rejestru.
Potem jeszcze raz:
START -> uruchom -> Regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE i tam równierz usuń wpis GAdu-gadu zamknij edytor rejestru i zainstalujj jeszcze raz GG tylko prze instalacją wywal katalog Gadu-Gaduy który znajduje sie w C:/Program Files ;]
dzieki kosior6 nie wiedzialam ze to jest czyszczenie rejestru ze to sie tak nazywa bo to juz robilam i byl ten sam blad. ale dzieki. probuje teraz wklejac loga bo tak mi tez polecono przez hijack this.
Złączono Posta : 11.08.2006 (Pią) 19:53
wyczyscilam ten rejestr jeszcze raz, usunelam gg z C/program files i zainstalowalam najnowsza wersje z dobrych programow i dalej to samo. po otwarciu okna rozmowcy zamyka mi komunikatem program wykonal nieprawidlowa operacje i nastapi jego zamkniecie…i zamyka mi gg a do tego jeszcze stronki neta. a z utworzeniem tego loga tez mam problem jakies chinskie litery mi wkleja w tym hi jacku…
a nie zepsuje sie nic jak w JV16 PowerTools w wyszukiwaniu rejestru wpisze Gadu-Gadu i usune wszystkie klucze to sie nic nie zepsuje?? Oczywiście jak już skasuje gg?