Problem z gg w fonie


(Mastermaro) #1

Witam. Mam problem z gg w moim telefonie (SE k750, ERA) wszystko się ściągnęło niby gra gitara... włączam gg (a raczej ERAgg) i sie pyta o odbior i wysylanie do netu, wszystko na TAK. Po tym zatwierdzeniu wyskakuje mi : Błąd sieciowy. i pod tym :

NIe można ustalić aktualnego numeru wersji aplikacji z powodu błędu komunikacji z serwerem wersji. aplikacja zostanie zamknięta.

z góry dziekuje.


(Zoders) #2

No ja bym radził pierwsze sprawdzić stan konta,drugie jeśli masz konfiguracje Javy,odinstalować eragg i zainstalować ponownie.


(Pax555) #3

pisze w imieniu kolegi, mówi że podziałało to co napisałeś bulcio14 tylko nie umie zimportować tam kontaktów i jak to się robi ?


(Misiek1987) #4

Obecnie siec Era ma problemy z HeyahGG i EraGG, ale problem jest już podobno rozwiązany.


(Zoders) #5

A cha to przepraszam mój błąd.Ale ja bym radził odinstalować i zainstalować ponownie te gg.


(Mastermaro) #6

Juz mi wszystko działa trza było przestawić ustawienia neta w telefonie :slight_smile: tylko nie umiem importowac kontaktów... ;/


(Misiek1987) #7

kontakty importują sie automatycznie 8)


(Piotrex89) #8

no to co w końcu zrobiliscie że działa co?


(Teri54) #9

Cześć! Ja też mam problemy z eragg. Kiedys miałam zainstalowane gg, tylko że po jakims czasie je skasowałam, a teraz nie moge go ponownie zainstalować, bo wyskakuje mi, że nie mam zezwolenia do dostepu serwera czy jakos tak. Ogólnie internet mi w telefonie nie działa, nie wiem dlaczego, skoro wczesniej działał, oczywiście mam kase na koncie. Może cos na to poradzicie;> ?? Z góry dzięki :slight_smile:


(Enter6000) #10

Podaj sieć; model i markę telefonu.

Skonfiguruj telefon.

http://www1.era.pl/phones/phones_config.php


(Teri54) #11

sony ericsson k510i era

W dniu 24.05.2008 , o godzinie 22:52 został dopisany post przez tinamalina

Nadal mi internet nie działa......:((.

chociaz skonfigurowałam telefon :((

W dniu 26.05.2008 , o godzinie 20:42 został dopisany post przez tinamalina

Nie fatygujcie się, już działa :stuck_out_tongue:


(Majczelo15) #12

Mam eregg, działa, ale on niedawna ładuje mi sie 15minut i dopiero mozna sie zalogowac.Nie wiem co zrobic więc chcialbym odinstalowac EreGG.tylko nie wiem jak to zrobic ,jak wiecie to bardzo prosze napiszcie. Z gory dzięki:)

W dniu 19.06.2008 , o godzinie 18:17 został dopisany post przez MaJczElO

qrde wystarczylo na necie chwile poszukac juz odinstalowałem ;d;d