patrycja.na
(Patrycja Nawrocka)
8 Kwiecień 2010 10:43
Nie wiem co mnie podkusiło ale zaktualizowałam swoją operę do wersji wymienionej w temacie i zaczął się problem;| Wszytskie strony mi działaja…oprócz gmaila. Na stronke nie można wejść. Wchodzilam nawet na swoje allegro i bank i mogłam sie bez problemu logować a na tej nic! Pod explorerem chodzi normalnie co dziwne. Prosze o jakas pomoc i w miarę dokładna instrukcje jak postepowac.
Z góry dziękuje za pomoc
Piotr92
(Piotrkijak)
8 Kwiecień 2010 10:46
To dziwne, mnie działa. Usuń wszystkie pliki tymczasowe Opery i spróbuj jeszcze raz…
usuń również ciasteczka.
Najnowsza wersja stabilna to 10.51
Piotr92
(Piotrkijak)
8 Kwiecień 2010 11:13
master_zonk6:
usuń również ciasteczka.
Pisząc pliki tymczasowe, miałem na myśli również ciasteczka
patrycja.na
(Patrycja Nawrocka)
8 Kwiecień 2010 11:27
Mam wersje 10.51 mały błąd. CCleanerem usunełam wszystko i wciąż to samo;/ Pasek nawet nie drgnie…
FanbojO
(Fanboj O)
8 Kwiecień 2010 12:51
Podczas “nieładowania” się strony gmaila, kliknij prawym klawiszem na wolne pole:
zablokuj zawartość–właściwości–I sprawdź czy na liście blokowanych linków nie ma czegoś co blokuje ładowania strony.
preferencje dla witryny–przedstawiaj się jako firefox (to chyba na ostatniej zakładce).
patrycja.na
(Patrycja Nawrocka)
9 Kwiecień 2010 06:30
Najprostszym sposobem było odinstalowanie najnowszej wersji opery i zainstalowenie starszej wersji. Teraz wszystko jest w porządku.
dziękuje za pomoc.
Piotr92
(Piotrkijak)
9 Kwiecień 2010 06:32
Spróbuj zainstalować wersję 10.51, bo to jest najnowsza wersja tej przeglądarki.