Problem z gmailem na operze 10.50

Nie wiem co mnie podkusiło ale zaktualizowałam swoją operę do wersji wymienionej w temacie i zaczął się problem;| Wszytskie strony mi działaja…oprócz gmaila. Na stronke nie można wejść. Wchodzilam nawet na swoje allegro i bank i mogłam sie bez problemu logować a na tej nic! Pod explorerem chodzi normalnie co dziwne. Prosze o jakas pomoc i w miarę dokładna instrukcje jak postepowac.

Z góry dziękuje za pomoc :slight_smile:

To dziwne, mnie działa. Usuń wszystkie pliki tymczasowe Opery i spróbuj jeszcze raz…

usuń również ciasteczka.

Najnowsza wersja stabilna to 10.51

Pisząc pliki tymczasowe, miałem na myśli również ciasteczka :wink:

Mam wersje 10.51 mały błąd. CCleanerem usunełam wszystko i wciąż to samo;/ Pasek nawet nie drgnie…

Podczas “nieładowania” się strony gmaila, kliknij prawym klawiszem na wolne pole:

1. zablokuj zawartość–właściwości–I sprawdź czy na liście blokowanych linków nie ma czegoś co blokuje ładowania strony.

2. preferencje dla witryny–przedstawiaj się jako firefox (to chyba na ostatniej zakładce).

Najprostszym sposobem było odinstalowanie najnowszej wersji opery i zainstalowenie starszej wersji. Teraz wszystko jest w porządku.

dziękuje za pomoc.

Spróbuj zainstalować wersję 10.51, bo to jest najnowsza wersja tej przeglądarki.